Ajoj!

Pojavio se video nesretnog pada na probi Leta 3 na Eurosongu, pogledajte što se točno dogodilo!

Let 3 Let 3 Let 3/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 6 Let 3 +18 Let 3 Galerija

Na društvenim se mrežama pojavio video pada glazbenika Žanila Tataja Žaka na pozornici Eurosonga gdje je nastupao s grupom Let 3.

Nakon što su se dečki iz Leta 3 vratili kući iz Liverpoola i nakon što im je u rodnoj Rijeci pripremljen spektakularan doček, društvenim se mrežama proširio video nezgode s generalne probe Eurosonga.

Pogledaj i ovo Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Posebni do kraja! Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

Riječ je o trenutku pada glazbenika Žanila Tataja Žaka koji je tijekom nastupa inače držao dvije velike rakete, a s kojima je nezgodno pao s pozornice i lakše se bio ozlijedio. Na snimci djeluje kao da se slučajno spotaknuo i zajedno s rekvizitima pao na pod, ali je brzo i ustao ponovno se popeo, dok rakete nije ispuštao iz ruku.

"Nije pošlo po planu za čovjeka s raketama na prvoj probi Leta 3", stoji u opisu videa.

@johanpatrickbredesen It did not go as planned for the rocket man in Let 3 om their first dress rehearsal for the semifinal🙈 #fyp #xyzbca #foryou #eurovision #eurovision2023 #eurovisionsongcontest #tattoo #chachacha #käärijä #loreen #let3 ♬ original sound - Johan Patrick Bred

"U ovoj izvedbi ne znaš što je planirano, a što nije", "Ne bi izgledalo kao pogreška", "Zašto sam se nasmijao", "Mislio sam da je ovo Rammstein", "Koliko su teške ove rakete", "Barem ima lijepo donje rublje", neki su od komentara.  

Mrle i ostatak ekipe iz grupe Let 3 u svom veselom tonu vratili su se s Eurosonga na riječki Korzo na svom zlatnom traktoru, a čim su stigli zapjevali su i sad već svoj veliki hit "Mama ŠČ". 

"Ovo je izvan svih očekivanja. Hvala vam na podršci. Nadam se da smo svojim angažmanom i trudom ispunili vaša očekivanja iako nas za to baš briga, nama je bilo super", rekao je Prlja s pozornice, a prenio je to index.hr.

"Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom. Što drugo reći nego hvala. Nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što i vi punite nas", dodao je.

Od Riječana su dobili tortu i šampanjac kojeg su odmah otvorili na pozornici i poprskali publiku koja ih je jedva dočekala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Ben Affleck Celebrity Otkriven stvarni razlog svađa Jennifer Lopez i Bena Afflecka, svi se pitaju hoće li on to izdržati?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +26 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene