evo gdje su se našli!

Jedan od najboljih hrvatskih chefova pozirao s predsjednikom Milanovićem, a komentar Frane Ridjana na ovaj prizor sve je nasmijao!

Mario Mandarić i Zoran Milanović - 1 Mario Mandarić i Zoran Milanović - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i Zoran Milanović - 2 Mario Mandarić Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Dario Zurovec i Mario Mandarić - 2 Dario Zurovec i Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +19 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Galerija

Mario Mandarić ugodno je iznenadio svoje pratitelje pozirajući sa predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Mario Mandarić pohvalio se veselom fotografijom sa predsjednikom Hrvatske, Zoranom Milanovićem. Njih dvojica pozirali su u crnim elegantnim odijelima s osmijehom na licu.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Zanimljiva obiteljska priča Baka Zorana Milanovića na samrti je otkrila tajnu o njemu koju je skrivala 15 godina, ni njegova majka to nije znala!

"Veliki posao", napisao je Mario pored fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandaric Mario (@mario_mandaric_)

"Službeni predsjednički kušač hrane i prvi istetovirani tako blizu predsjednika uz dopuštenje osiguranja", poručio je Frano Ridjan pa sve nasmijao svojim komentarom.

Mario mu je brzo uzvratio "uz zamolbu* osiguranja".

Nakon toga Mandarić je podijelio na svom Instagram storyju objavu od gradonačelnika Svete Nedelje - Daria Zurovca koji je otkrio o čemu se tu točno radilo.

Naime, njih dvojica upoznali su se u showu "Ples sa zvijezdama" pa ga je Dario pozvao da u pratnji supruge Mateje dođe na Dane grada Svete Nedelje. 

Također pozvao je i Franu Ridjana te Frana Lauša s kojima je isto sudjelovao u plesnom natjecanju.

Osim zajedničke fotografije sa spomenutom ekipom, Dario je objavio i fotografije s predsjednikom koji ga je posjetio na tako važan dan.

"Zahvaljujem predsjedniku Zoran Milanović - Predsjednik RH što nas je i ove godine posjetio povodom Dana grada Svete Nedelje, a posebno se zahvaljujem na upućenim riječima podrške. Uspjesi su rezultat zajedničkog truda i rada svih nas zajedno!", napisao je gradonačelnik pa dodao:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)

"Zahvaljujem i ovim divnim ljudima koji mi i nakon završetka PSZ-a pružaju podršku u mojoj karijeri. Stekao sam nešto neprocjenjivo, a to je prijateljstvo! Frano Ridjan Mario Mandaric Fran Lauš Ivan Jarnec Jakov Yackoo Bjelac".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Biserka Petrović In Magazin: Biserka Petrović o sinu Draženu - 1 In Magazin: Biserka Petrović o sinu Draženu - 2 In Magazin: Biserka Petrović o sinu Draženu - 3 +2 In Magazin: Biserka Petrović o sinu Draženu - 4 inMagazin Emotivna ispovijest Biserke Petrović: Prisjetila se dramatičnih trenutaka kobne noći kad su joj javili da nas je napustio košarkaški Mozart

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sia - 3 Sia - 2 Sia - 1 Sia - 12 +10 Sia - 10 Celebrity Pjevačica za koju godinama nitko nije znao kako izgleda, progovorila je o poremećaju koji joj je dijagnosticiran: ''Oporavljam se i što god...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene