''Umjesto bad boya...''

Gradonačelnik Svete Nedelje našalio se na račun svog kolege i poznatog chefa kojeg je usporedio s našim kontroverznim svećenikom!

Dario Zurovec i Mario Mandarić - 1 Dario Zurovec i Mario Mandarić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec i Mario Mandarić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 +19 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Galerija

Poznati gradonačelnik Dario Zurovec našalio se na račun svog kolege iz ''Plesa sa zvijezdama'' chefa Maria Mandarića, otkrio je što chef još želi biti.

Poznati gradonačelnik Dario Zurovec i bivši natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' našalio se na račun svog kolege iz ovog hit showa chefa Maria Mandarića.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena, Ples sa zvijezdama - 3 ''Ona ima strpljenja...'' Što se to zanimljivo ''kuha'' za novu emisiju showa ''Ples sa zvijezdama''? Iz tjedna u tjedan sve je teže i teže!

Dario i Mario fotografirali su se nakon što su se ponovno sreli nakon dulje vremena u finalu ''Plesa sa zvijezdama'', a Dario se našalio na odjevnu kombinaciju našeg slavnog chefa koji je nosio crnu košulju i crni šešir.

''Ono kad Mario Mandarić umjesto bad boy muža želi biti velečasni Sudac. Za snove nikad nije kasno!'' stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec)

Ovime je nasmijao pratitelje koji su zaista i primijetili sličnost s kontroverznim hrvatskim svećenikom i karizmatikom Zlatkom Sudcem.

Podsjetimo, Mario i Dario natjecali su se ove sezone u hit showu sa svojim partnericama Helenom Janjušević i Helenom Naletilić, ali nisu uspjeli dogurati do finala u kojem su pobijedili Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene