slegnuli se dojmovi

Gradonačelnik Svete Nedelje ne žali zbog ispadanja iz hit-showa: ''Konačno sam se naučio uspravno držati!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dario Zurovec - 1 In Magazin: Dario Zurovec - 2 In Magazin: Dario Zurovec - 3 In Magazin: Dario Zurovec - 4 In Magazin: Dario Zurovec - 5 In Magazin: Dario Zurovec - 6 In Magazin: Dario Zurovec - 7 In Magazin: Dario Zurovec - 8 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 +19 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 Galerija

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i njegova mentorica Helena Janjušević napustili su Ples sa zvijezdama. Kao i nekim parovima prije njih, presudila je samba. No oni ni za čim ne žale. Ovaj par rušio je stereotipe te pokazao političara u jednom drugom svjetlu. S Dariom i Helenom razgovarala je Lana Samaržija za IN magazin.

Trenutak u kojem doznaju da napuštaju show svima je ispunjen snažnim emocijama. Dojmovi se sabiru danima, a drugo jutro je najneobičnije.

Pogledaj i ovo Dario Zurovec i Helena Janjušević ''On to non-stop...'' Mentorica gradonačelnika Svete Nedelje javno priznala što joj najviše smeta kod njega: ''Ja mu kažem da je to malo nepristojno''

''Malo sam kasnije došao u ured danas...'' priznao je Dario. 

''Ja sam se naspavala, ne znam kad sam zadnji put odradila takvo spavanje... Sad bih mogla ponovno'', govori Helena. 

I valcer, i cha-cha-cha, i paso doble, sve bi ponovili. Pa čak i sambu, koja je za mnoge, pa tako i za njih, bila presudna.

''Dosta složen ples...'' priznao je Dario.

Kada je prihvatio ponudu da pleše u showu, Dario je imao misiju - srušiti stereotipe o političarima. A to je i uspio! Plesao je, samouvjereno nosio plesne kostime, na podij stigao bez majice i još štošta.

Osim uvida u showbizz svijet, koji će mu itekako koristiti i u političkim koracima, kaže, sakupio je i pregršt plesnog znanja.

''Prvi put sam u životu imao jednog trenera, to jest trenericu, koja me naučila konačno da se uspravno držim. Jedino ću možda upisati nešto sa ženom...'' kaže Dario. 

I dok Helena nastavlja svoj plesni put, Dario otkriva da mu politika nedostaje, a njegova svakodnevica ipak je ona najdraža.

''Imam još nekih simboličnih 1700 mailova...'' rekao je Dario za kraj. 

I kako god bilo, ova plesnu priču zauvijek će pamtiti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene