''Osjećala sam se kao...''

Pjevačica za koju godinama nitko nije znao kako izgleda, progovorila je o poremećaju koji joj je dijagnosticiran: ''Oporavljam se i što god...''

Sia - 2 Sia - 2 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sia - 3 Sia - 2 Sia - 1 Sia - 12 Sia - 10 Sia - 9 Sia - 8 Sia - 7 Sia - 6 Sia - 5 +4 Sia - 4 Galerija

Australska pjevačica Sia otkrila je da joj je u kasnijim godinama dijagnosticiran sve češći poremećaj autizam, ispričala je kako se bori s njim.

Australska pjevačica Sia otkrila je u emisiji ''Rob Has A Podcast'' da joj je u kasnijim godinama dijagnosticiran autizam, prenosi Page Six.

Pogledaj i ovo showbuzz Zapalila Instagram Objavila nagu fotografiju: ''Sačuvajte lovu, evo je besplatno''

"Ja sam u spektru, oporavljam se i što god, ima puno stvari", rekla je pjevačica tijekom iskrenog razgovora s Carolyn Wiger.

"Osjećala sam se kao da sam 45 godina na sebe stavljala ljudsko odijelo. Tek u posljednje dvije godine postala sam potpuno, potpuno svoja", dodala je.

Sia je progovorila i o tome koliko je teško pokazati svijetu tko je zapravo.

"Nitko te ne može upoznati i voljeti kad si pun tajni i živiš u sramu. Kada konačno sjedimo u sobi punoj stranaca i govorimo im svoje najdublje, najmračnije, najsramotnije tajne, i svi se smiju zajedno s nama, i ne osjećamo se kao komadi smeća prvi put u životu i osjećamo se da nas prvi put u životu vide onakvima kakvi zapravo jesmo, onda možemo početi izlaziti u svijet", rekla je Sia.

Međutim, nije otkrila kada joj je je ovaj poremećaj i otkriven.

Inače, prije četiri godine, pjevačica je otkrila da pati i od rijetke neurološke bolesti, Ehlers-Danlosova sindroma. Riječ je o nasljednoj bolesti kolagena koju karakterizira pretjerana pokretljivost zglobova, pretjerana rastezljivost kože i krhkost svih tkiva.

"Patim od kronične boli zbog neurološke bolesti. Samo sam htjela poručiti svima koji pate od fizičke ili emotivne boli da ih volim. Nastavite se boriti. Život je težak. Bol će vas obeshrabriti, ali niste sami", napisala je tada na Twitteru.

Inače, Sia je poznata po velikim hitovima poput pjesama ''Chandelier'', ''Unstoppable'', ''Cheap Thrills'' i ''Elastic Heart'', a godinama u svojoj bogatoj karijeri skrivala je svoje lice ispod poznate crno bijele perike.

Sia je i velika humanitarka i posvetila se posebno brizi o napuštenim psima i nekoliko ih je udomila. Javno zagovara udomljavanje umjesto kupovanja. Prije svojih koncerata čak govori obožavateljima da bi trebali uzeti psa i spasiti ga od života u skloništu.

Usto donira novac za brojne LGBT organizacije i pomaže u obnavljanju štete u Australiji nakon požara koji su česti tijekom velikih vrućina. Ima i zanimljiv običaj, a to je da donira 100.000 dolara udruzi koju odabere pobjednik reality showa "American Survivor" jer obožava gledati tu emisiju.

Početkom svibnja ove godine 47-godišnja pjevačica se udala za svog partnera Dana Bernada na privatnoj ceremoniji u Italiji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +25 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović objavila sretnu vijest, smiješak na njezinu licu govori baš sve: "To je to, dobro došla u život!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene