Ovo se rijetko viđa

Malo tko zna kako ova žena zapravo izgleda jer lice uvijek skriva perikama, ali to joj ovaj put nije uspjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sia je kalifornijskim ulicama prošetala bez stilizirane perike s kojom se inače pojavljuje u javnosti, a u takvom ju izdanju zapravo malo tko može prepoznati.

Australska pjevačica punog imena Sia Furler osim po svojim hitovima prepoznatljiva je po svojim neobičnim perikama kojima prekriva kosu i lice za vrijeme nastupa, a bez njih se rijetko kada u javnosti pojavljuje.

Pogledaj i ovo Ana Đurić Konstrakta Bravo! Evo čime se Konstrakta upisala u povijest, fanovima je to jako važno: "Jedina je to uspjela u ovom vijeku!"

No 44-godišnja Sia bez svog se zaštitnog znaka uputila u glazbeni studio u Palm Springsu kada su je uhvatile budne kamere paparazza, a njezinoj neprepoznatljivosti ovog je puta pridonijela kirurška maska kojom je zaštitila lice. Društvo joj je pravio australski pjevač Eddie Benjamin, poznat i kao dečko mlade plesačice Maddie Ziegler, koja je inače zvijezda Sijinih spotova.

Sia je ovog puta bila odjevena u ležernu kombinaciju, a mnogima je za oko zapela njezina duga plava kosu koju inače skriva na pozornici, ali i lice bez šminke s kojom smo ju inače navikli vidjeti.

Krajem prošle godine Sia je odlučila iznenaditi kupce u jednom supermarketu te platiti njihove račune na blagajni. I tada se pojavila bez perike pa su ju i tada jedva prepoznali. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene