Iznijela je svoj stav

Jennifer Aniston privukla pažnju u minici pa svijetu poslala važnu poruku: ''Danas je svima sve uvredljivo''

Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 1 Jennifer Aniston i Adam Sandler - 2 Jennifer Aniston i Mae Whitman - 2 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 4 +12 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 Galerija

Jennifer Aniston na premijeru novog filma stigla u minici koja je istaknula njezine nevjerojatne noge, a onda je svijetu poslala jednu važnu poruku.

Jennifer Aniston bez teksta je ostavila sve prisutne na premijeri novog nastavka filma ''Slučajni detektivi'', koji je snimila s kolegom glumcem Adamom Sandlerom.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakve noge! Opak prorez na suknji Jennifer Aniston sve je iznenadio, a čini se da je glumica i grudnjak ostavila kod kuće!

Aniston je na crveni tepih stigla u kratkoj haljinici neobičnog materijala koja je savršeno isticala njezine nevjerojatne noge u 55. godini života, a glumica ni osmijeh s lica nije skidala.

Upravo se osmijehu posvetila i u svojem kasnijem intervjuu, gdje je istaknula važnost humora u našim životima.

"Komedija je evoluirala, filmovi su se promijenili. Sada je to malo škakljivo jer morate biti vrlo oprezni, što jako otežava glumcima jer ljepota komedije je smijati se sebi, smijati se životu", zaključila je glumica tijekom okruglog stola s novinarima u Parizu ovoga tjedna u povodu predstavljanja filma.

Zatim je uzviknula: "Svijetu je potreban humor! Ne smijemo se shvaćati previše ozbiljno. Pogotovo u Sjedinjenim Državama. Svi su previše podijeljeni."

"Ne znam... Svima je uvijek nešto uvredljivo ovih dana", dodala je glumica. No, "Prijatelji" su se također bavili temama poput homoseksualnosti na način koji je bio otvoren i pun razumijevanja, uvijek kroz prizmu humora.

"Bilo je stvari koje nisu bile namjerne i stvari o kojima smo možda trebali više razmišljati", priznala je Aniston. "Ali nije bilo iste osjetljivosti kao danas."

Inače, film ''Slučajni detektivi'' bio je hit na Netflixu kada je objavljen 2019., pratio je avanture policijskog detektiva koji dobiva neočekivanu pomoć svoje supruge frizerke da riješi slučaj. U nastavku, koji dolazi na Netflix u petak, njih dvoje putuju u Pariz nakon što je otet njihov bogati prijatelj.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić +21 Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Pogledajte kako je lijepa supruga Matea Kovačića proslavila njegove golove, nije skrivala ponos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene