ne mijenja se!

Zvijezda kultne serije iz 90-ih novim fotografijama sve je ostavila u čudu: "Buffy još ubija!"

Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar - 8 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +13 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Michelle Gellar počastila je obožavatelje svojim novim fotografijama u kupaćem kostimu.

Glumica Sarah Michelle Gellar (46) proslavila se u seriji "Buffy, ubojica vampira", u kojoj je odigrala naslovnu ulogu.

Serija se snimala se od 1997. do 2003. godine i pratila je život mlade djevojke, koju je izabrala sudbina da se bori protiv vampira, demona i ostalih nadnaravnih sila.

Iako je od završetka snimanja serije prošlo više od 20 godina, Sarah mnogi i danas pamte po toj ulozi, a obožavatelji se ne mogu načuditi i koliko se od tada malo promijenila.

Sada je na društvenim mrežama objavila fotografije s odmora, na kojima pozira u kupaćem kostimu i opet je sve ostavila u čudu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

"Buffy još ubija", "Ne stari, poput vampira", neki su od komentara koji su se istaknuli među brojnim komplimentima.

Srah je s odmora podijelila i jednu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, glumcem Freddiejem Prinzeom Juniorom (47).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Par se upoznao 1997. godine na snimanju blockbusteru "Znam što si radila prošlog ljeta". Vjenčali su se 2002. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Charlotte i sina Rockyja Jamesa.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea Mario Mandarić - 2 Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić - 2 +25 Mario Mandarić i supruga Matea Celebrity Pogledajte kako su naš poznati chef i supruga objavili lijepe novosti, prizorom su nasmijali sve redom: "Legende ste, čestitke!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene