Pokazala seksi stranu

Holivudska slatkica iznenadila golišavim izdanjem, prozirni grudnjak sve je otkrio: "Sada kada sam privukla vašu pažnju..."

Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar - 1 Sarah Michelle Gellar - 2 Sarah Michelle Gellar - 3 Sarah Michelle Gellar - 4 Sarah Michelle Gellar - 5 Sarah Michelle Gellar - 6 Sarah Michelle Gellar - 7 Sarah Michelle Gellar +5 James Marsters i Sarah Michelle Gellar - 8 Galerija

Sarah Michelle Gellar na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u prozirnom grudnjaku.

Glumica Sarah Michelle Gellar (45) od početka karijere njeguje imidž slatkice, no sada je pokazala i svoju seksi stranu.

Pogledaj i ovo Nicholas Brendon i ekipa serije \ Smogla je hrabrosti Cure detalji traumatičnog iskustva zvijezde serije "Buffy, ubojica vampira", svi kolege stali su uz nju

Sarah je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u mrežastom i potpuno prozirnom grudnjaku, i to s ciljem da skrene pažnju na novu epizodu serije u kojoj glumi.

"Sada kada sam privukla vašu pažnju... Izašla je peta epizoda serije Wolf Pack", napisala je uz fotografije kojima je raspametila obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Michelle (@sarahmgellar)

"Tko je još zumirao fotografije?", "Boginja", "Srušila internet", "Zaljubljen sam u nju još od 90-ih", "Bez teksta sam" neki su od brojnih komentara koje je dobila, a nisu izostali ni standardni komplimenti na račun njezina nevjerojatno mladolikog izgleda.

Sarah se proslavila u kultnoj seriji "Buffy, ubojica vampira", u kojoj je odigrala naslovnu ulogu. Gledali smo je i u blockbusteru "Znam što si radila prošlog ljeta", na čijem je snimanju upoznala svojeg supruga, glumca Freddieja Prinzea Juniora, s kojim je u sretnom braku od 2002. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Charlotte i sina Rockyja Jamesa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene