Ima 45 godina!

Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Nicholle Tom Nicholle Tom Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholle Tom - 1 Nicholle Tom - 5 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 7 Nicholle Tom - 6 Nicholle Tom - 4 Nicholle Tom - 2 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 2 Nicholle Tom - 4 +1 Nicholle Tom - 1 Galerija

Nicholle Tom proslavila se u seriji "Dadilja", u kojoj je glumila od 1993. do 1999. godine, a glumom se i danas aktivno bavi, no uspjeh svoga lika Maggie Sheffield nije uspjela nadmašiti.

Kultna američka serija "Dadilja" i danas se dobro pamti, baš kao i glumci koji su utjelovili glavne likove, a koje danas nemamo priliku često vidjeti, među kojima je i Nicholle Tom.

45-godišnja glumica ovih je dana iznenadila obožavatelje serije svojim rijetkim pojavljivanjem u javnosti. Svi je se dobro sjećaju kao najstarije kćeri gospodina Sheffielda Maggie Sheffield, poznate po bob frizuri i skupoj, ali konzervativnoj odjeći.

Nicholle je gostovala u emisiji "Seven's The Morning Show" u kojoj je razgovarala je s voditeljima Larryjem Emdurom i Kylie Gillies o svom vremenu u seriji i iznenadila ih svojim zrelim i drukčijim izgledom.

Nicholle je bila tek tinejdžerica kad je dobila ulogu u "Dadilji" i rekla im je da je zapravo odrasla s tim likom.

"Imala sam 15 godina u to vrijeme i bilo je to veliko iskustvo prilikom odrastanja, bila sam jako mlada. Počela sam raditi na filmu 'Beethoven' kad sam imala 13 godina i nakon toga sam dobila ulogu u 'Dadilji'. Bilo je to zanimljivo djetinjstvo", prisjetila se.

U "Dadilji" je uz Fran Drescher glumila tijekom cijelog prikazivanja, od 1993. sve do 1999. godine, a voditelji su je između ostalog pitali ima li istine u glasinama da se cijela glumačka ekipa ponovno okuplja za snimanje filma.

"To bi bilo nevjerojatno i prekrasno. Mislim da bi se to trebalo dogoditi, napravili bi fantastičan film", rekla im je zagonetno.

Nicholle je započela svoju holivudsku karijeru 1992. godine nakon što je dobila ulogu u obiteljskom filmu "Beethoven", a glumila je i u nekoliko visokoprofilnih produkcija, uključujući "Princezine dnevnike", "Gotham" i "Beverly Hills, 90210".

Nicole na Instagramu prati gotovo 47 tisuća ljudi s kojima dijeli sličice iz svog privatnog, ali i glumačkog života, u kojem je i dalje aktivna.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Lepu Brenu zbog ovog su čipkastog outfita usporedili s velikom svjetskom zvijezdom: "Wow, Madonna za balkansko tržište!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene