farukova desna ruka

Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 Gordana Boban - 3 Scena iz serije - 1 Scena iz serije - 2 Scena iz serije - 3 Lud, zbunjen, normalan +0 Lud, zbunjen, normalan Galerija

Gordana Boban glumila je Farukovu tajnicu Ivanu u prve dvije sezone serije "Lud, zbunjen, normalan", a evo kako izgleda danas.

Bosanskohercegovačka glumica Gordana Boban u seriji "Lud, zbunjen, normalan" utjelovila je lik Ivane, tajnice Faruka Fazlinovića u produkcijskoj kući Akord.

Ivanu je glumila u prve dvije sezone kultne serije, koja se snimala čak deset godina, a sada se oglasila za medije povodom smrti kolege Saše Petrovića, koji je u "Lud, zbunjen, normalan" utjelovio lik Stjepana.

"Užasno mi je žao kada netko ode, a posebno kada ode netko tako drag. Saša je bio je predivan čovjek. Nažalost, nismo imali priliku puno zajedno raditi, ali za ovo što smo imali mogu reći da je bio beskrajno talentiran glumac, sjajan prijatelj. Mislim da nije bio dovoljno shvaćen i žao mi je što nije imao više prostora da pokaže svoj talent. Užasno mi je žao što je otišao", izjavila je Boban za Avaz.ba.

Gordana je tijekom karijere ostvarila još neke televizijske i filmske uloge, no najaktivnija je na kazališnim daskama i članica je glumačkog ansambla Kamerni teatar 55 u Sarajevu, s kojim je u svibnju prošle godine nastupila u Bjelovaru u sklopu BOK festivala s predstavom "Sjećaš li se Dolly Bell?".

Koliko se Gordana promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji, pogledajte u galeriji.

"Lud, zbunjen, normalan" jedna je od najgledanijih serija na našim prostorima, na kojoj su odrastale generacije, a Fazlinovići su postali najpoznatija televizijska obitelj.

Jednu od glavnih uloga u seriji odigrao je legendarni Mustafa Nadarević, koji je utjelovio neponovljivog Izeta Fazlinovića. Mustafa je u studenom 2020. godine preminuo nakon duge bitke s opakom bolesti.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernardica Juretić Rožman - 1 Bernardica Juretić Rožman - 2 Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman +10 Bernardica Juretić Rožman Celebrity Nekad najpoznatija časna sestra u Hrvatskoj progovorila o izlasku iz samostana: ''Svašta se pričalo, a udala sam se tek s 53 godine...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene