Obožavatelji izvan sebe

Okupila se četvorka iz jednog od omiljenih tinejdžerskih filmova, pogledajte kako izgledaju 18 godina kasnije!

Film Čarobne hlače Film Čarobne hlače Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively Blake Lively, Amber Tamblyn, America Ferrera i Alexis Bledel Film Čarobne hlače Film Čarobne hlače Film Čarobne hlače Film Čarobne hlače Amber Tamblyn, Blake Lively, America Ferrera i Alexis Bledel America Ferrera, Amber Tamblyn, Blake Lively i Alexis Bledel Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 6 +18 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 2 Galerija

Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively okupile su se 18 godina nakon što su zajedno glumile u filmu "Čarobne hlače".

Tinejdžerska komedija "Čarobne hlače" ("The Sisterhood of the Traveling Pants") bila je veliki hit kada je izašla 2005. godine.

Glavne uloge u filmu su odigrale Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera i Blake Lively, koje su se sada ponovno okupile nakon 18 godina.

Razlog okupljanja bila je posebna projekcija filma "Barbie" u New Yorku, a Alexis, Amber i Blake došle su podržati Americu, koja glumi u jednom od najvećih filmskih hitova 2023.

Traperice su u ovoj prigodi zamijenile elegantnim i primjerenim ružičastim izdanjima te su zagrljene i nasmiješe pozirale fotografijama, a uhvatile su vremena i za nekoliko selfieja, koje su podijelile na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Fotografije četvorke iz hit-filma izazvale su oduševljenje među nostalgičnim obožavateljima, a mnogi su komentirali kako su se jako malo promijenile otkako su glumile skupa, u što se možete i sami uvjeriti u našoj galeriji.

"America Ferrara, Amber Tamblyn, Alexis Bledel - to su tri žene koje sam upoznala kada sam imala 16 godina i od tada ih imam sreću zvati svojim prijateljicama i mentoricama", rekla je jednom prilikom Lively.

Sve četiri su u ostvarile i brojne druge nezaboravne uloge. Blake se kasnije proslavila u seriji "Tračerica" , u kojoj je utjelovila Serenu van der Woodsen, America je odigrala naslovnu ulogu u seriji "Ružna Betty", Alexis je najpoznatija po ulozi u "Gilmoricama", a Amber smo gledali u raznim hit-serijama, poput "Dva i pol muškarca", "Doktor House" i "Dodir s neba".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Lucija Hranjec - 2 Lucija Hranjec - 12 Lucija Hranjec - 11 +15 Lucija Hranjec - 10 Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Franka Batelić Izabel Kovačić i Franka Batelić Franka Batelić Izabel Kovačić +25 Izabel Kovačić Celebrity Supruge naših nogometaša u izlasku bez muževa uživale su u međusobnom društvu, pogledajte i kako su se dotjerale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene