Sve su skrivali

Jedan od najtajnovitijih parova Hollywooda rastaje se nakon osam godina braka

Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 3 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 3 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 4 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 5 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 6 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 7 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 3 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 2 +0 Alexis Bledel i Vincent Kartheiser - 1 Galerija

Glumica Alexis Bledel i suprug Vincent Kartheiser rastaju se nakon osam godina braka, bili su jedan od najtajnovitijih parova Hollywooda.

Popularna glumica iz serije ''Gilmorice'' Alexis Bledel rastaje se od supruga Vincenta Kartheisera nakon osam godina braka.

Pogledaj i ovo showbuzz zgode u gradiću Stars Hollow Prije 20 godina osvojili su srca gledatelja diljem svijeta: Evo kako danas izgledaju glumci iz serije "Gilmoreice"

Kako doznaje magazin People, par je podnio zahtjev za rastavu braka početkom kolovoza. Točnije, zahtjev je podnio glumac Vincent, a Alexis je za svog glasnogovornika ovu vijest samo potvrdila, a par se o tome dalje nije oglasio.

Par se zadnji put u javnosti pojavio čak 2017. godine na crvenom tepihu, a poznato je kako su svoju vezu održavali vrlo tajnom sve ove godine.

Vincent i Alexis upoznali su se 2012. godine na setu za seriju ''Momci s Madisona'', a na ekranu su također glumili tajne ljubavnike. Njihova ljubav brzo je planula, a pred oltar su stali 2014. godine u Ojaiu u Kaliforniji.

Njihovu ljubav uvećalo je i dijete koje su dobili 2015. godine, a trudnoću je glumica uspjela sakriti do samoga kraja te se još uvijek ne zna ime sinčića kojeg su tada dobili.

Vincent je poznat i po filmu ''Vrijeme je novac'', a glumio je i u ''Titansima'' te brojnim drugim filmovima.

Alexis je ostala najpoznatija po ulozi u ''Gilmoricama'', a
holivudski par uvijek je bio jedan od najtajnovitijih parova u svijetu poznatih, ali čini se kako im ni tajnovitost ljubavnog života nije pomogla da održe svoj brak poput rijetkih glumačkih parova.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +31 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene