"Gori sve!''

Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram/Screenshot 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 1 Galerija

Lidija Bačić podijelila je izazovni video u tanga bikiniju na kojem se pljusnula po stražnjici, a malo je reći da su njezini fanovi ostali u nevjerici.

Naša atraktivna pjevačica Lidija Bačić uživa na odmoru, a to je dokazala i novim videom kojeg je objavila na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Naime, pozirala je uz more s leđima okrenutim prema kameri, a na sebi je imala dvodijelni crni badić čiji je donji dio imao tanga oblik. Nakon nekoliko sekundi namještanja i treskanja stražnjicom, Lile se pljesnula po njoj i nasmiješila u kameru. 

"Zločesta Lidija", našalila se pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Obožavatelji nikako nisu mogli preskočiti ovako intrigantnu objavu pa su odmah pisali:

"Zločka si", "Gori sve", "Jako lijepa", "Pravi slatkiš", "Kraljica je kraljica", "Čudo si", "Prekrasno izgledaš".

Slične reakcije Lidija izazove svakom svojom novom fotografijom, a uz svaku ponosno ističe i kako ne koristi filtere ni fotošop te da uživo izgleda isto.

"Ti pusti filteri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliči, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom, pa ja osobno ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", objasnila je Lidija za DNEVNIK.hr na ovogodišnjem Splitskom festivalu, na kojem se predstavila s pjesmom "Lip ka Dalmacija".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene