fanovi u nevjerici

Preminula još jedna mlada zvijezda industrije o kojoj kolaju razne priče: Iza blještavila i glamura kriju se maltretiranje i nemilosrdan pritisak!

Moonbin Moonbin Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Moonbin - 8 Moonbin - 2 Moonbin - 3 Moonbin - 4 Moonbin - 5 Moonbin - 6 Moonbin - 7 Moonbin - 1 Moonbin - 9 +0 Moonbin Galerija

Moonbin, član korejskog boy benda Astro, pronađen je mrtav u svom domu, a posljednjih je godina na sličan način umrlo nekoliko mladih K-pop zvijezda.

U dobi od 25 godina umro je Moonbin, K-pop zvijezda i član boy benda Astro, objavili su u četvrtak njegova glazbena kuća i južnokorejska policija.

Pogledaj i ovo Sulli (Foto: Instagram) Tragedija mlade zvijezde Članica svjetske glazbene senzacije pronađena mrtva u 26. godini, danima se nije javljala na telefon

Mladi pjevač pronađen je mrtav u svom domu u južnom Seulu kasno u srijedu, rekao je AFP-u glasnogovornik Nacionalne policijske agencije te dodao da će obdukcija pokazati uzrok smrti.

Južnokorejska novinska agencija Yonhap, pozivajući se na neimenovanog policijskog dužnosnika, izvijestila je kako vlasti vjeruju da je riječ o samoubojstvu.

I Moonbinova izdavačka kuća Fantagio Music u četvrtak je izvijestila o njegovoj smrti te je obožavatelje zamolila da se suzdrže od spekulacija i zlonamjernih informacija kako bi mu njegova obitelj mogla odati počast u miru.

Objava izdavačke kuće potaknula je tisuće komentara ožalošćenih obožavatelja. Mnogi su izrazili nevjericu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 문빈 (@moon_ko_ng)

Moon Bin, koji je nastupao kao Moonbin, bio je glumac i model prije nego što se 2016. pridružio dječačkom bendu Astro, a nastupao je i s podgrupom Moonbin & Sanha.

Ispod blještavila i glamura K-pop industrija poznata je po oštroj konkurenciji, izostanku privatnosti, online maltretiranju i nemilosrdnom pritisku javnosti.

Posljednjih je godina na sličan način umrlo nekoliko mladih K-pop zvijezda, a sumnja se na samoubojstva.

Među njima je i Goo Hara, koja je preminula 2019. Djevojku je zlostavljao bivši dečko, koji ju je nakon što su se rastali ucjenjivao zbog videosnimaka seksa.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom +10 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene