Samozatajna Josipa

Ni supruga Ivana Perišića nije htjela propustiti važnu utakmicu, objavila je fotku s tribina, djeca joj prave društvo!

Josipa Perišić Josipa Perišić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić s djecom Ivan Perišić s djecom Proslava rođendan sina Ivana Perišića Josipa i Ivan Perišić Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 6 Ivan i Josipa Perišić - 5 Ivan i Josipa Perišić - 4 Ivan i Josipa Perišić - 3 +15 Ivan i Josipa Perišić - 2 Galerija

Josipa Perišić podijelila je fotografiju s djecom s utakmice Hrvatske i Italije, svog oca i supruga došli su podržati i u Njemačku.

Našem Ivanu Perišiću najveća podrška su njegova supruga i djeca, a upravo oni došli su ga gledati i na Europsko prvenstvo u Njemačku.

Josipa Perišić objavila je fotografije s tribina, a posebnu pozornost ukrala su njezina djeca u hrvatskim dresovima. 

Ivan i Josipa svoju ljubav su okrunili brakom 2012. godine, kada su se vjenčali kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su imali i crkveno vjenčanje na Šolti.

Zanimljivo je to da Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Slavlje su tada proveli u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje djece - sinčića Lea i kćerkicu Manuelu, a par je 2022. godine dobio i sina Luku.

Par je poznat po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sasvim je sigurno da je Josipa svom suprugu najveća podrška. Možda najizazovniju krizu prebrodili su kad je otišao u Francusku igrati za drugoligaša Sochaux, ali uspješno su preprodili sve prepreke.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Predsjednik Milanović poveo je suprugu na okršaj Hrvatske i Italije, ona je ukrala svu pozornost navijačkim outfitom!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 3 Celebrity Hrvatica iz dijaspore na važnu utakmicu Hrvatske ponijela je zanimljiv rekvizit za glavu, no grudi su opet bile u prvom planu

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Pogledajte seksi outfit Ivane Knoll za utakmicu s Italijom, a posebno je zanimljiv detalj koji drži u rukama!

Pogledaji ovo Franka Batelić i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Supruge Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića javile su se iz Leipziga, ali prave zvijezde ove objave nisu one!

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus poruku Vatrenima poslala u bikiniju iz kojeg bujne obline samo što ne ispadnu: ''Igraj, moja Hrvatska!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolo Barella i Federica Schievenin - 3 Nicolo Barella i Federica Schievenin - 2 Nicolo Barella i Federica Schievenin - 1 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 5 +24 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 4 Celebrity Supruge talijanskih nogometaša sve od reda osvajaju ljepotom, a čak dvije od njih trenutno čekaju i prinovu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Kolinda poslala poruku Vatrenima uoči okršaja s Italijom: ''Uvijek s vjerom uz vas, naprijed Vatreni!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene