U sretnim su brakovima

Supruge talijanskih nogometaša sve od reda osvajaju ljepotom, a čak dvije od njih trenutno čekaju i prinovu!

Chiara Nasti Chiara Nasti Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolo Barella i Federica Schievenin - 3 Nicolo Barella i Federica Schievenin - 2 Nicolo Barella i Federica Schievenin - 1 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 5 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 4 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 3 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 2 Federico Dimarco i Giuly Mazzocato - 1 Riccardo Calafiori i Benedetta Boeme - 3 Riccardo Calafiori i Benedetta Boeme - 2 +18 Riccardo Calafiori i Benedetta Boeme - 1 Galerija

Evo tko su supruge talijanskih nogometaša koji igraju protiv Hrvatske na Euru, teško je reći koja je najljepša.

Talijanski reprezentativci mgu se pohvaliti itekako sretnim ljubavnim životima, a njihove bolje polovice sve od reda osvajaju ljepotom.

Rijetke od njih obilježili su neki skandali, a u njihovoj reprezentaciji uskoro će biti i pravi baby boom.

Talijanski reprezentativac Mattia Zaccagni u sretnoj je vezi s Chiarom Nasti.

Prije dvije godine par je dobio sina Thiaga, a uskoro će im se roditi i djevojčica za koju su već odabrali i ime, Dea.

No, Mattia nije jedini nogometaš kojeg je Chiara voljela. Prije svog sadašnjeg odabranika, izlazila je s talijanskim Mattijinim suigračem Nicolom Zaniolom. A jedno vrijeme u svjetskim medijima šuškalo se da je na nju oko bacio i Neymar.

Chiara ima 26 godina koja ima dva milijuna pratitelja na društvenim mrežama te je poznata po svojoj karijeri modela za luksuzni brend Armani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Nogometaš Jorginho zaručen je za Catherine Harding. Njezin je život prikazan u seriji "Married to the Game" na Amazonu, ali Catherine nije samo wagsica, ona je i britanska pjevačica koja se pojavila u showu "The Voice", gdje ju je mentorirao Ollie Murs.

Crnokosa ljepotica poznata je i po romansi s holivudskim glumcem Judeom Lawom s kojim je dobila dijete, a u prosincu prošle godine strani mediji raspisali su se o zarukama nje i Jorginha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Harding (@cat_cavelli_)

Možda i najpoznatiji talijanski reprezentativac je Gianluigi Donnarumma, vratar reprezentacije i jedan od najuspješnijih golmana na svijetu. Njegovo srce osvojila je 27-godišnja dizajnerica interijera Alessia Elefante i to već dugi niz godina.

Zajedno su od njegove 16. godine, a par trenutno čeka svoje prvo dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIANLUIGI DONNARUMMA (@donnarumma)

Odabranica Federica Chiese, 24-godišnja Lucia Bramini, slovi kao najljepša žena na svijetu. Manekenka ima preko 150 tisuća pratitelja na Instagramu, gdje rado dijeli svoj luksuzni način života s talijanskim reprezentativcem. Inače, Bramini je diplomirana psihologinja, a obožavateljica nogometa je postala tek kada ju je osvojio Chiesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Bramani (@lucybramani)

Talijanski reprezentativac Giovanni Di Lorenzo svoju je suprugu Clarissu Franchi upoznao kad u oboje bili vrlo mladi. Prije nekoliko godina su se zaručili, a u lipnju 2022. godine su se i vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri, Azzurru i Carolinu. Nije točno poznato čime se Clarissa bavi, ali poznato je da je 2019. godine magistrirala lingvistiku i prevođenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giovanni Di Lorenzo (@dilorenzo22)

Alessandro Bastoni u sretnom je braku s Camillom Bresciani. Vjenčali su se 2023. godine, a prvo dijete dobili su godinu dana ranije. O njihovoj se vezi vrlo malo zna, kao i o Camilli, s kojom je Alessandro već godinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Bastoni (@alessandrobastoni)

Branič talijanske reprezentacije, Riccardo Calafiori, već godinama je u vezi s Benedettom Boeme. Kako pišu mediji, Benedetta se bavi manekenstvom, a 22-godišnjeg nogometaša osvojila je vrlo mlada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B (@bboeme)

Reprezentativac Federico Dimarco u sretnom je braku s Giuly Mazzocato, ali se ne zna kada su počeli hodati. Vjenčali su se prošle godine i zajedno imaju dvoje djece, Chloe i Nicolasa. Inače, Giuly je rođena u SAD-u.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Federico Dimarco 32 (@federicodimarco)

Nicolo Barella u braku je s Federicom Schievenin. Vjenčali su se 2018. godine, a zajedno imaju četvero djece.

Njihov brak obilježili su i teški trenuci jer je Federica izgubila bebu, a to su otkrili prošle godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoló Barella (@nicolo_barella)

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Kolinda poslala poruku Vatrenima uoči okršaja s Italijom: ''Uvijek s vjerom uz vas, naprijed Vatreni!''

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 4 Celebrity Ivana Knoll slomila je srce Talijanima, svojim potezom jasno im je poručila: ''Večeras se lomi...''

Pogledaji ovo Defected navijačke majice - 2 Zanimljivosti Nova podrška našoj reprezentaciji stigla je i od svjetski poznatog brenda, pogledajte dresove koje su dizajnirali!

Pogledaji ovo Branka Bebić Krstulović - 1 Celebrity Naša bivša misica nije se uspjela sakriti ispod šilterice i naočala među hrpom navijača u Leipzigu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Kolinda poslala poruku Vatrenima uoči okršaja s Italijom: ''Uvijek s vjerom uz vas, naprijed Vatreni!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić s obitelji - 5 Doris Pinčić s obitelji - 4 Doris Pinčić s obitelji - 2 Doris Pinčić s obitelji - 1 +25 Doris Pinčić Celebrity Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica u rijetkom javnom izlasku sa suprugom i troje djece

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene