Među tisućama latica

Pogledajte kako je uspješni nogometaš zaprosio svoju djevojku, njegova romantična ideja brzo se proširila internetom

Jorge Luiz Filho i Catherine Harding Jorge Luiz Filho i Catherine Harding Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 29 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 23 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 7 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 10 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 30 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 24 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 12 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 17 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 19 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 21 +20 Jorge Luiz Filho i Catherine Harding - 8 Galerija

Zvijezda nogometnog kluba Arsenal Jorge Luiz Filho, poznatiji kao Jorginho, zaručio se sa svojom djevojkom Catherine Harding, a snimka prosidbe obišla je društvene mreže.

Nogometaš iz nogometnog kluba Arsenal odlučio se na važan pothvat u životu, a ono što je učinio brzo se proširilo društvenim mrežama.
31-godišnji Jorge Luiz Filho, poznatiji kao Jorginho zaprosio je svoju djevojku Catherine Harding, a način na koji je to učinio sve je ostavio bez daha.

Jorginho je kleknuo pred pjevačicu, okružen crvenim ružama i svijećama, a kraj njih je svirala violinistica.

Među tisućama latica ruža bile su zapaljene svijeće i postavljene njihove zajedničke fotografije, a unutar srca od ruža stajao je natpis ''Will You Marry Me?''.

Romantični video nogometaš je kasnije podijelio i na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Harding (@cat_cavelli_)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Harding (@cat_cavelli_)

Iako nisu točno potvrdili, vjeruje se da je par u vezi od 2020. godine. A par već ima trogodišnjeg sina Jaxa, dok Catherine također ima kćer Adu s bivšim, 50-godišnjim Judeom Lawom.

Jorginho je roditelj još dvoje djece, Vitora i Alicije, koje ima sa svojom bivšom suprugom Natalijom Leteri. Par je bio zajedno osam godina, a vjenčali su se 2017., prije nego što su se tajno razveli 2019. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ervin Begić - 13 Ervin Begić - 12 Ervin Begić - 11 Ervin Begić - 10 +10 Ervin Begić - 9 Celebrity Fanovi se opraštaju od bosanskohercegovačkog tiktokera, imao je samo 23 godine

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik svoj je bor ove godine ukrasila na neobičan način, što vi kažete na njenu ideju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene