Vijest koja je šokirala

Fanovi se opraštaju od bosanskohercegovačkog tiktokera, imao je samo 23 godine

Ervin Begić - 14 Ervin Begić - 14 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ervin Begić - 13 Ervin Begić - 12 Ervin Begić - 11 Ervin Begić - 10 Ervin Begić - 9 Ervin Begić - 8 Ervin Begić - 7 Ervin Begić - 6 Ervin Begić - 15 Ervin Begić - 5 +4 Ervin Begić - 4 Galerija

Ervin Begić, mladi bosanskohercegovački tiktoker pronađen je mrtav u Austriji, fanovi se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

Ervin Begić, 23-godišnji influencer iz Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama poznat kao Erwin_Beg, pronađen je mrtav u Grazu, piše Kurir.

Posljednji video je objavio istog dana kad je pronađen mrtav.

Begić je na svom profilu objavio dio pjesme "Lažeš me ljubavi".

Najbliži i prijatelji preminulog mladića se na društvenim mrežama opraštaju od njega, nitko nije slutio na tragediju.

"Ništa nije vrijedno života", "Nije sreća para puna vreća", "Zašto nisi rekao što te muči", pišu mu fanovi sada u komentarima na njegovoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erwin Beg (@erwin_beg)

Ervin je iza sebe ostavio roditelje i sestru.

 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 +26 David Schwimmer i Matthew Perry - 2 Celebrity Matthew Perry u trenutku smrti imao je nedozvoljenu dozu anestetika koji je koristio u ljekovite svrhe, o tome je i sam pisao: ''Shvatio sam da to nije za mene…''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent +27 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Celebrity Pogledajte kako su Šuput i Grubnić izgledali u mladosti, urnebesna fotografija sve je nasmijala: ''Pa gdje si ovo iskopala!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene