Jedan od tajanstvenijih parova

Marin Čilić i njegova samozatajna supruga ovih su dana imali razlog za veselje: ''Slavimo nevjerojatan život koji smo izgradili''

Marin i Kristina Čilić - 1 Marin i Kristina Čilić - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić - 2 Marin i Kristina Čilić - 3 Marin Čilić i supruga Kristina - 1 Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 3 Marin Čilić i Kristina Milković - 3 Marin Čilić i Kristina Milković - 1 Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 3 +21 Marin Čilić - 1 Galerija

Naš tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina proslavili su šestu godišnjicu braka, pohvalili su se fotografijom s proslave.

Naš tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina proslavili su godišnjicu braka.

Pogledaji ovo Marin Čilić - 2 Celebrity Marin Čilić otkrio koja je njegova tajna formula za romantično putovanje sa suprugom Kristinom

Tenisač se romantičnom zajedničkom fotografijom s proslave pohvalio na društvenim mrežama, a uz nju je dodao i poseban opis.

"Slavimo 6 godina braka i ovaj nevjerojatni život koji smo zajedno izgradili", napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

''Još minimalno 50 godina skupa!'', ''Sretna vam godišnjica'', ''Čestitam i još puno puno sreće i ljubavi'', ''Čestitke, samo tako dalje'', bile su samo neke od brojnih čestitki u komentarima.

Podsjetimo, Marin i Kristina upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Zajedno imaju i dvojicu sinova, Balda i Vitu.

Pogledaji ovo Marin Čilić - 5 Celebrity Marin Čilić u pauzi od važnog događanja našao je vremena za sinčića, a prizori koje su zabilježili fotografi sve su raznježili!

Dok se Kristina ne voli previše isticati u javnosti, tenisač na svojim društvenim mrežama voli podijeliti obiteljske trenutke.

Nedavno je tako supruzi čestitao i rođendan, a podijelio je fotografiju na kojoj poziraju s djecom, čija su lica skrivali buketi cvijeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Depardieu - 6 Gerard Depardieu - 5 Gerard Depardieu - 2 Gerard Depardieu - 3 +6 Gerard Depardieu - 1 Celebrity Nekad omiljeni glumac priveden je zbog gnjusnih optužbi, brojka njegovih navodnih žrtva samo se povećava!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade - 8 Stela Rade - 9 Stela Rade - 7 Stela Rade - 6 +26 Stela Rade - 5 Celebrity Harmonikašica koja nije ušla u uži izbor Dore otvoreno je progovorila o Baby Lasagni pa najavila nešto posebno: "Posebno sam uzbuđena..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene