Bilježimo!

Marin Čilić otkrio koja je njegova tajna formula za romantično putovanje sa suprugom Kristinom

Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 2 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić - 3 Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 1 Marin Čilić - 5 Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 3 Marin Čilić i supruga Kristina sa sinovima Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić i Kristina Milković - 4 Marin Čilić i Kristina Milković - 3 +11 Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Galerija

Marin Čilić otkrio je tajni recept za dobar odmor sa suprugom Kristinom Čilić, evo koji su grad posjetili.

Naš tenisač Marin Čilić rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Kristinom Čilić, a naš sportaš sada je otkrio koji je njihov tajni recept za romantično putovanje.

Pogledaj i ovo Kristina Čilić stiže li još jedna rezerva? Supruga našeg najboljeg tenisača otkriva hoće li tim Čilić postati tim od petoro!

''Koja je vaša formula za savršeni romantični bijeg? Što se mene tiče, ne možete pogriješiti s ovom lokacijom - ali ja sam pristran'', napisao je uz fotografiju njega i supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Kristina i Marin pozirali su u Dubrovniku, a zagrljeni su pozirali na jednoj od najpoznatijih ulica u Hrvatskoj.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Ona se ne voli previše isticati u javnosti, a tenisač nekad voli podijeliti obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama.

U studenom prošle godine Marin je tako otkrio da su on i njegova supruga otputovali na Maldive, prvi zajednički odmor na koji su poveli i sinove.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene