Super im je

Pogledajte luksuz u kojem uživaju naš sportaš i njegova supruga, pohvalili se fotkama s egzotične lokacije

Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 1 Marin Čilić - 3 Marin Čilić i Kristina Milković - 3 Marin Čilić i Kristina Milković - 4 Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Marin Čilić i Kristina Milković - 1 Marin i Kristina Čilić +9 Main Čilić i Kristina Milković - 6 Galerija

Marin Čilić uživa na odmoru na Maldivima sa suprugom Kristinom, a koliko im je lijepo pokazao je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Jedan od naših najuspješnijih tenisača Marin Čilić i njegova supruga Kristina trenutačno odmaraju na egzotičnim Maldivima, a on se fotografijama iz luksuznog resorta u kojem borave pohvalio na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz konačno zajedno Marin Čilić podijelio fotografiju sa sinom Baldom koja topi srca: "Ovaj zagrljaj je vrijedilo čekati"

Marin je objavio fotografiju na kojoj se drži za ruke s Kristinom koju zaljubljeno gleda, a ona je pritom pokazala vitku liniju u haljini golih leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

"Uživajte u zasluženom odmoru", "Kako si lijepa", "Uživajte, moj najdraži sportaš", Uživajte, zaslužili ste. Pozdrav s Cipra", poručili su im Marinovi pratitelji.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus i Mira Zeljković Celebrity Nives Celzijus pokazala kako se sredila za izlazak, gaćice je ostavila kod kuće, a tijesni korzet jedva joj obuzdao obline

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Bryan Tanaka - 1 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 2 Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +22 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Celebrity Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene