dugo ga je tajio

Marin Čilić otkrio ime svojeg drugog sina dva mjeseca nakon njegova rođenja, a za to je imao i dobar povod!

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) +0 Marin Čilić (FOTO: Instagram) Galerija

Marin Čilić i njegova supruga Kristina u rujnu su dobili drugog sina čije je ime tenisač otkrio u govoru nakon pobjede na ATP turniru u Sankt Peterburgu.

Hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina prije gotovo dva mjeseca dobili su drugog sina čije su ime do sada tajili.

Pogledaj i ovo Marin i Kristina Čilić Obiteljska idila Marin Čilić zabilježio posebne trenutke sa suprugom i sinovima pa raznježio sve redom: "Najdraže uspomene ovog ljeta"

Marin ga je otkrio u govoru nakon što je osvojio dvoranski ATP turnir u Sankt Peterburgu u kojem je kazao da pobjedu posvećuje svojem novorođenom sinu Vitu.

"Pobijediti ovdje 10 godina nakon pobjede 2011. je posebno za mene. Posebno u ovom dijelu moje karijere. Sada imam obitelj, dva sina, želim ovaj trofej posvetiti svom novorođenom sinu," rekao emotivni tenisač je nakon meča za ATP. Čilić je na istom turniru prije deset godina u finalu je pobijedio Srbina Janka Tipsarevića.

Podsjetimo, Marin je vijest o rođenju drugog sina objavio na svojem Instagramu.

"Naša mala obitelj narasla je za još jednog člana. Zahvalan sam što mogu podijeliti da je stigao Baldov najbolji prijatelj. I samo tako, službeno smo postali tim od četiri osobe. Dječak je sjajno, a Kristina je prava rock zvijezda. Jedva ga čakamo dnijeti doma njegovom bratu", napisao je početkom rujna uz preslatku fotku rukice novorođenčeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Osim dvomjesečnog Vita, Marin i Kristina zajedno imaju i sina Balda kojega su dobili u veljači 2020. godine. Par se upoznao 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su stali su pred oltar.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Shasha Cui Shasha Cui Shasha Cui Janko Popović Volarić, Shasha Cui +13 Shasha Cui Celebrity Talentirana hrvatska snaha potpuno je smela Janka Popovića Volarića, zbog nje je zaboravio i koji jezik priča!  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +6 Nina Martina Korbar Celebrity Smršavjela je nevjerojatnih 60 kila pa odlučila slijediti svoje snove: ''Mislila sam da ne zaslužujem to nešto, doživjela sam razne osude''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene