Obiteljska idila

Marin Čilić zabilježio posebne trenutke sa suprugom i sinovima pa raznježio sve redom: "Najdraže uspomene ovog ljeta"

Marin i Kristina Čilić Marin i Kristina Čilić Grgo Jelavić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić Main Čilić i Kristina Milković - 2 Main Čilić i Kristina Milković - 3 Main Čilić i Kristina Milković - 4 Main Čilić i Kristina Milković - 5 Main Čilić i Kristina Milković - 6 Kristina Čilić - 1 Kristina Čilić - 2 Marin Čilić Marin Čilić - 2 +7 Marin Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić na Instagramu je objavio fotografije na kojima se pohvalio kako uživa sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima Baldom i Vitom.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (33) uživa u obiteljskoj idila sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima.

Pogledaj i ovo Kristina Čilić stiže li još jedna rezerva? Supruga našeg najboljeg tenisača otkriva hoće li tim Čilić postati tim od petoro!

Svojom obitelji sada se pohvalio na Instagramu gdje je podijelio jednu fotografiju na kojoj pozira sa dvogodišnjim Baldom u naručju, a na drugoj su im se pridružili Kristina i njihov mlađi sin Vito, koji će u rujnu napuniti godinu dana.

"Ljeto 2022. je bilo dugo iščekivano, ali i itekako zasluženo. Koje su vaše najdraže uspomene ovog ljeta? Ovo su moje", napisao je Marin uz fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

U komentarima mu se među prvima javila Kristina koja je zalijepila jedno srce, a idilični prizori raznježili su i Marinove brojne obožavatelje.

"Kakve preslatke fotografije", "Divota", "Jako lijepa obitelj", "Ljeto puno ljubavi", "Dama i tri cara", nizali su se komentari ispod fotki koje su skupile i na tisuće lajkova.

Čilić je i ranije ovog ljeta objavio obiteljske fotografije s krštenja sina Vite kojemu je kum bio naš najbolji nogometaš, Luka Modrić.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 +14 Katarina Baban - 4 Celebrity Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene