Uživa!

Marin Čilić iskoristio je predivnu sunčanu nedjelju za šetnju Stradunom, a na znatiželjne poglede se nije obazirao

Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 4 Bozo Radic / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 5 Marin Čilić - 3 Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 1 Marin Čilić i supruga Kristina sa sinovima Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić i Kristina Milković - 4 Marin Čilić i Kristina Milković - 3 +13 Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Galerija

Marin Čilić iskoristio je nedjeljni sunčani dan te prošetao Stradunom gdje su ga uhvatili tamošnji fotografi.

Naš tenisač Marin Čilić bio je jedan od mnogih koji su iskoristili sunčani nedjeljni dan za šetnju te je tako i on prošao dubrovačkim Stradunom gdje su ga uhvatili tamošnji fotografi.

Pogledaj i ovo Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Pravi romantičar Naš tenisač na emotivan način obilježio je važan dan sa suprugom Kristinom: "Svaki dan s tobom je proslava"

Marin je za šetnju odabrao tamne traperice te majicu svijetle boje, a šetajući ulicom sreo je prijatelje koji su uživali na kavi u jednom kafiću te je pristao kako bi s njima razmijenio nekoliko riječi.

Čilić je primijetio fotografe, ali se na njih nije previše obazirao te je dalje nastavio svojim putem. Dubrovnikom je, izgleda, šetao sam, a u izlasku mu se nije pridružila supruga Kristina s kojom ima i dva sina.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Ona se ne voli previše isticati u javnosti, a tenisač nekad voli podijeliti obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama.

U studenom prošle godine Marin je tako otkrio da su on i njegova supruga otputovali na Maldive, prvi zajednički odmor na koji su poveli i sinove.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 2 Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput svom je suprugu posvetila preslatku zahvalu na njegov veliki dan te pratitelje raznježila fotografijom punom ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene