Počašćena je!

Harmonikašica koja nije ušla u uži izbor Dore otvoreno je progovorila o Baby Lasagni pa najavila nešto posebno: "Posebno sam uzbuđena..."

Stela Rade Stela Rade Stela Rade/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade - 8 Stela Rade - 9 Stela Rade - 7 Stela Rade - 6 Stela Rade - 5 Stela Rade - 4 Stela Rade - 3 Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 +20 Stela Rade - 2 Galerija

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade gostovat će na privatnom događaju gdje će posjetitelji moći uživati u prijenosu Eurosonga uživo.

Svi željno iščekuju kada će naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna zapjevati "Rim Tim Tagi Dim", a da ima ogromnu podršku svoje države, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda.

Među prvima koji su objavili da će organizirati gledanje natjecanja bila je Rijeka. Riječ je o događaju u prostoru Export drva, a svi posjetitelji moći će uživati u prijenosu Eurosonga uživo, a čeka ih i nastup Stele Rade.

Pogledaji ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 Celebrity Dubioza Kolektiv napravila raspašoj u zagrebačkom tramvaju, pridružila im se i harmonikašica oko koje je nedavno nastala velika pompa!

Portal 24sata razgovarao je s glazbenicom koja im je otkrila detalje nastupa, a pričala im je i o pjesmi "Balkan pop", s kojom se i sama prijavila na Doru.

"Obožavatelj sam natjecanja i počašćena sam što mogu biti dio cijelog tog koncepta, time više što nisam dobila priliku otići na Eurosong", rekla je Stela za 24sata koja će na nastupu izvesti svoje autorske pjesme, ali publiku će zabaviti i s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". 

Pogledaji ovo Natali Rade Celebrity Influencerica iz našeg hit-showa sestra je glazbenice oko koje se digla bura zbog otkazanog koncerta, a zatim i zbog Dore!

"Posebno sam uzbuđena radi samog nastupa i gledam kao nešto važno i veliko u svojoj glavi, tako da sam baš uzbuđena i pripreme su u tijeku", govori.

"Sve najbolje, a i ja također volim Rammstein i u toj pjesmi se vidi da oni imaju utjecaj. Ima taj vajb, pa mi je baš zato pjesma genijalna, tako da je često poslušam" priznala je i dodala da je naš predstavnik apsolutni favorit.

Pogledaji ovo Stela Rade Celebrity Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

Podsjetimo, Stela Rade objavila je pjesmu ''Balkan Pop'' kojom se prijavila na Doru. No, njezina pjesma u uži izbor nije prošla.

Stela je inače postala glavna tema domaćih medija nakon što joj je na Adventu u Svetom Ivanu Zelini netom prije koncerta otkazan nastup.

Direktorica Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić Mubrin nakon toga je poslala službeno priopćenje medijima, no mnogi su stali na Stelinu stranu koja je potom održala koncert u jednom kafiću.

Pogledaji ovo Stela Rade Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

Stela je javnosti poznata i po svom nedavnom nastupu u showu "Supertalent" gdje je podršku pravila svojoj mami Lidiji koja se također bavi glazbom. Tada su zajedno izvele Providencu od Petra Graše i Tončija Huljića.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo i Marko Bujanović Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP +29 Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Celebrity Komentari na novog pobjednika hit-showa gomilaju se na društvenim mrežama: ''Išle su mi suze, bio si fenomenalan!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene