Ovo još nismo vidjeli!

Dubioza Kolektiv napravila raspašoj u zagrebačkom tramvaju, pridružila im se i harmonikašica oko koje je nedavno nastala velika pompa!

Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 Lucija Ocko / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 5 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 4 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 1 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 6 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 7 Stela Rade - 1 Stela Rade - 2 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 +21 Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 1 Galerija

Dubioza Kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju, a poznatom bendu pridružila se i mlada glazbenica Stela Rade oko koje se nedavno digla velika pompa u medijima.

Bosanskohercegovački sastav Dubioza Kolektiv održala je prvi koncert u tramvaju, a za publiku su odabrali putnike tramvaja broj 12 u Zagrebu.

Na okretištu Ljubljanica ušli su u tramvaj i zasvirali putnicima, a pridružila im se i harmonikašica Stela Rade oko koje se nedavno digla velika pompa u medijima.

Pogledaji ovo In Magazin: Dubioza Kolektiv - 6 inMagazin Energična proslava 20 godina karijere: Dubioza kolektiv obilježila veliki jubilej u svom prepoznatljivom stilu, a jednom se ni sami nisu nadali!

Ova akcija nije bila najavljena pa je mnoge iznenadila. Putnici su u tramvaju pjevali i plesali s Dubiozom, a tramvaj je redovno vozio te stajao na svakoj stanici i kupio nove oduševljene putnike.

Svirku su započeli hitom ''Volio BiH'', a jednu pjesmu su posvetili i vozačima i vozačicama ZET-a.

Atmosferu pogledajte u našoj galeriji, a nekoliko kadrova iz tramvaja objavila je i Stela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Rade (@stela_rade)

Podsjetimo, Stela Rade 25-godišnja je harmonikašica koja uoči ovogodišnje Dore objavila da njena pjesma ''Balkan Pop'' nije prošla u natjecanje. Oko toga se digla velika medijska pompa te su slušatelji sigurni kako bi se plasirala u top 3, ako ne i pobijedila.

Pogledaji ovo Natali Rade Celebrity Influencerica iz našeg hit-showa sestra je glazbenice oko koje se digla bura zbog otkazanog koncerta, a zatim i zbog Dore!

Stelu je podržala čak i Severina te ostali poznati, a nedugo prije toga, za Advent, doživjela je i neugodno iznenađenje u Svetom Ivanu Zelini gdje joj je tik pred koncert otkazan nastup.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 5 Sean Penn - 12 Sean Penn - 7 +31 Sean Penn - 8 Celebrity Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene