Svi su ludi za ovom pjesmom!

Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

Stela Rade Stela Rade Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 Stela Rade - 14 Stela Rade - 13 Stela Rade - 10 Stela Rade - 5 Stela Rade - 1 Stela Rade - 2 +18 Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Galerija

Ella Dvornik komentirala je natjecanje Dora nakon što je čula pjesmu Stele Rade koja se na isto nije plasirala, evo što je imala za reći.

Nakon dvije polufinalne večeri Dore, ne prestaju reakcije gledatelja uoči finala koje je danas, a među njima našla se i influencerica Ella Dvornik koja je na svojim društvenim mrežama priznala što misli o mladoj glazbenici Steli Rade.

Naime, Stela sa svojom pjesmom ''Balkan Pop'' nije prošla na Doru, a oko toga se digla velika medijska pompa te su slušatelji sigurni kako bi se plasirala u top 3, ako ne i pobijedila.

''Sad znam da definitivno nešto smrdi na Dori kad se ova cura prijavila, a nije prošla dalje. Rekla sam što sam rekla'', napisala je Ella.

Slažete li se s Ellom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ella nije jedina, Stelu je podržala i Severina, ali i ostali domaći poznati koji misle da je ova pjesma zaslužila prolazak na Doru, a možda čak i na Eurosong.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Rade (@stela_rade)

''Kako ovo nije prošlo?'', ''HRT je gadno zeznuo jer ovo nisu stavili'', ''Ovo je predobro, Stela, prijavi se i sljedeće godine'', ''Pa ovo bi došlo u top 3!'', neki su od komentara ispod pjesme.

Podsjetimo, Stela je postala glavna tema domaćih medija nakon što joj je na Adventu u Svetom Ivanu Zelini netom prije koncerta otkazan nastup.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović +26 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene