Zaigrali su se

Marin Čilić u pauzi od važnog događanja našao je vremena za sinčića, a prizori koje su zabilježili fotografi sve su raznježili!

Marin Čilić - 5 Marin Čilić - 5 Goran Sebelic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 1 Marin Čilić - 3 Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 3 Marin Čilić - 1 Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 5 +17 Marin Čilić - 3 Galerija

Naš tenisač Marin Čilić raznježio je sve prisutne u Umagu dok se igrao sa svojim malim sinčićem, pogledajte njihove zajedničke fotografije.

Naš tenisač Marin Čilić raznježio je sve prisutne koji su bili u Umagu u pauzi 33. izdanja umaškog teniskog turnira Plava Laguna Croatia Opena.

Naime, Marin je sa svojim sinčićem Baldom zaigrao nogomet, a u našoj galeriji možete pogledati njihove fotografije koje su nastale tijekom igre.

Baldo je nosio loptu pa je pokušao dodati tati koji mu je loptu lagano vratio.

Balda je Marin dobio u braku s lijepom suprugom Kristinom Milković, a 2021. godine rodio im se i drugi sin Vito.

Marin i Kristina upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Ona se ne voli previše isticati u javnosti, a tenisač nekad voli podijeliti obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama.

U studenom prošle godine Marin je tako otkrio da su on i njegova supruga otputovali na Maldive, prvi zajednički odmor na koji su poveli i sinove.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene