Nije ovo očekivao

Pogledajte reakciju Igora Mešina na najromantičniji trenutak u Plesu sa zvijezdama, njegov izraz lica sve govori!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec zaprosio djevojku Ivan Jarnec zaprosio djevojku Igor Mešin Igor Mešin Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 2 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 Ivan zaprosio svoju djevojku - 1 Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 +19 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Galerija

Prosidba u showu Ples sa zvijezdama nije iznenadila samo gledatelje, već i sve prisutne u studiju, a reakcija Igora Mešina je neprocjenjiva.

Ivan Jarnec, mentor iz showa Ples sa zvijezdama, u polufinalnoj emisiji iznenada je zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković.

Pogledaj i ovo Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 ''Bilo je rizično!'' Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

Nakon što je sa svojom partnericom Darijom Lorenzi otplesao rumbu, potrčao je do publike i kleknuo pred svoju djevojku, a kamere su pritom zabilježile i izraz lica voditelja Igora Mešina.

Vidno iznenađen, Igor je pohitao za Ivanom i pridržao mikrofon njegovoj djevojci dok se ona uspjela pribrati da mu odgovori: "Da!"

Mešin je djelovao i kao da jedva suzdržava emocije, a u publici su suze tekle u potocima. Plakale su i zvijezde Kumova, glumice Ana Uršula Najev i Nika Barišić, koje su u trenutku prosidbe snimljene u publici, a raznježili su se i članovi žirija te svi ostali sudionici showa Ples sa zvijezdama.

Kada su se kamere ugasile, uslijedio je i prvi ples novopečenih zaručnika, koji je zabilježio Luciano Plazibat, koji nas inače vodi iza kulisa showa na Instagram liveu, a Lejdi je pokazala i zaručnički prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je što se tiče plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, ha-ha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je Ivan Jarnec.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +12 Dvina Meler Celebrity Bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe pa je nestala iz javnosti, a sada je podijelila svoju tešku borbu: "Znala sam da nikad neću odustati"  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene