Napokon se opametio

Fatalna plavuša varala je portugalsku nogometnu zvijezdu s poznatim frajerima, a on je slijepo vjerovao u njena opravdanja

Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Joao Felix i Magui Corceiro Magui Corceiro +10 Magui Corceiro Galerija

Portugalski reprezentativac Joao Felix bio je četiri godine u vezi s glumicom i manekenkom Magui Corceiro, koja ga je u samo godinu dana navodno prevarila s čak tri poznata frajera.

Hrvatska je u subotu pobijedila Portugal rezultatom 2:1 na prijateljskoj utakmici uoči Europskog nogometnog prvenstva.

Za Portugalce je igrao i mladi centarfor Joao Felix, koji je svojevremeno punio medijske stupce i svojim ljubavnim životom.

Felix je četiri godine proveo u vezi s glumicom i manekenkom Magui Corceiro, koja ga je navodno u samo godinu dana prevarila čak tri puta i to s poznatim frajerima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Margarida Corceiro (@magui_corceiro)

Fatalna plavuša prvo je snimljena u prisnim trenucima španjolskim nogometašem Pedrom Porrom, nakon čega je on izdao priopćenje za medije.

"S njom imam posebnu vezu, nitko nikome nije nevjeran. Neću dopustiti da ništa okalja moj imidž, pogotovo nešto ovakvo. Mogu raditi što god želim", poručio je Porro.

Naime, tada je na društvenim mrežama osvanula snimka iz jednog noćnog kluba na kojoj izgleda kao da se Corceiro i Porro ljube, a on je glasine o njima dodatno rasplamsao kao joj je jednom prilikom na utakmici poklonio svoj dres.

"Kad bih željela nekoga ljubiti, što je intima, ne bih to radila u noćnom klubu. Posebno ne u VIP dijelu gdje vas može vidjeti svatko", branila se tada Corceiro.

Zatim su je paparazzi snimili u društvu vozača Formule 1 Landa Norrisa na ulicama Monte Carla pred Veliku nagradu Monaca, no i on se branio da su njih dvoje samo prijatelji.

Početkom prošle godine šuškalo se i da ima aferu sa Neymarom, a nakon što su te glasine dospjele u javnost Brazilac ju je otpratio s Instagrama.

Šuškalo se i da je Felix fatalnoj plavuši oprostio preljube i da su opet zajedno, no on je to negirao.

"To nije istina. Slobodan sam", rekao je nogometaš prošle godine za medije, prenosi Marca.

No s društvenih mreža još nije obrisao njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli João Félix (@joaofelix79)

Inače, Felix je bio najavljen kao jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa kada se prvi put pojavio na sceni u Benfici, a 2019. je prešao u Atletico Madrid za 113 miliona funti. Taj transfer se na kraju nije pokazao kao uspješan, a 24-godišnji Felix je na kraju pao u nemilost kod Diega Simeonea. Posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u Chelseaju i Barceloni, piše gol.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus servirala adute publici u Vodicama, a svakim pokretom riskirala je otkriti i više nego što treba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene