uvijek je atrakcija

Na utrci Formule 1 svi su gledali samo u nju: Došla je bez majice, a jakna nije uspjela pokriti njezine bujne atribute

Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 6 +21 Emily Ratajkowski - 3 Galerija

Manekenka Emily Ratajkowski privukla je sve poglede u kožnoj jakni ispod koje nije nosila majicu na utrci Formule 1 u Monaku.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski svojim oskudnim kombinacijama uvijek privlači pozornost, a nerijetko je vidimo i golu.

Prirodnim bujnim atributima može se pohvaliti, a tako je bilo i ovog puta kad je na utrku Formule 1 u Monako stigla bez majice.

Ispod kožne jakne nosila je grudnjak, no njezine grudi i trbuh lako su došli do izražaja.

Podsjećamo, u posljednje vrijeme na njezinu profilu na Instagramu prevladavaju i fotografije njezina sinčića Sylvestera, kojeg je dobila s bivšim suprugom Sebastianom Bear-McClardom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, no ispostavilo se kako između njih ne postoji ništa više od prijateljstva.

Poslije toga je dva mjeseca potajno bila u vezi s Harryjem Stylesom, a trenutačno je, koliko se zna, slobodna.

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Svi su gledali u nju zbog majice s rupom na mjestu iz kojeg je umalo sve izvirilo, ovo se ne viđa svaki dan!

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Ovih nekoliko špagica trebalo bi predstavljati kupaći kostim, no teško je to reći s obzirom na sve što se vidi u njemu

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Lazić Strugar - 10 Jadran Lazić - 2 Tamara Lazić Strugar - 12 Tamara Lazić Strugar - 13 +9 Tamara Lazić Strugar - 1 Celebrity Teška životna bitka kćeri poznatog Hrvata: "Moja dijagnoza bila je potpuni šok i nešto u što sam jedva mogla vjerovati"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene