zanosna brineta

Svi su gledali u nju zbog majice s rupom na mjestu iz kojeg je umalo sve izvirilo, ovo se ne viđa svaki dan!

Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 8 Emily Ratajkowski - 7 Emily Ratajkowski - 6 Emily Ratajkowski - 5 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 9 Emily Ratajkowski - 8 +19 Emily Ratajkowski - 2 Galerija

Emily Ratajkowski za šetnju New Yorkom odlučila se za džemper s ogromnom rupom, a savim sigurno je tim izdanjem privukla brojne poglede prolaznika.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski poznata je po svojim golišavim izdanjima, a nema problema ni sa skidanjem do kraja.

Ovoga puta ponovo se pojavila u oskudnom izdanju i još jednom stavila pečat na svoja kontroverzna pojavljivanja.

S ogromnom rupom na džemperu koja je malo toga ostavljala mašti otišla je u jutarnju šetnju New Yorkom. Uz to je kombinirala bijele kratke hlače, smeđe čizme i bež kaput. 

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Manekenka je nedavno prisustvovala i na zabavi Oscara Vanity Faira 2024. na Beverly Hillsu, gdje je također izazvala lavinu rekacija svojom pojavom. Jednom je rukom držala svoju haljinu kako bi stajala na mjestu dok je pozirala na crvenom tepihu. 

Kako vam se sviđa njezin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjećamo, u posljednje vrijeme na njezinu profilu na Instagramu prevladavaju i fotografije njezina sinčića Sylvestera, kojeg je dobila s bivšim suprugom Sebastianom Bearom-McClardom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Pogledaji ovo Emily Ratajkowski Celebrity Ne dajte da vas zavara naizgled čedno izdanje slavne brinete, pod blicevima fotoaparata sve se jasno vidjelo!

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, no ispostavilo se kako između njih ne postoji ništa više od prijateljstva.

Poslije toga je dva mjeseca potajno bila u vezi s Harryjem Stylesom, a trenutačno je, koliko se zna, slobodna.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +30 Baby Lasagna Celebrity Hoće li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Uvjerljivi je favorit, a recite nam što vi mislite!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +27 Kim Kardashian Celebrity Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene