Ne zna se koja je ljepša!

Ljepotica iz 90-ih iznenadila je zajedničkim pojavljivanjem s kćeri, a kad su se okrenule prema kameri, nešto je svima odmah bilo jasno!

Brooke Shields Brooke Shields Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields - 3 Brooke Shields - 4 Brooke Shields - 5 Brooke Shields - 8 Brooke Shields - 6 Brooke Shields - 7 Brooke Shields - 1 Brooke Shields i Chris Henchy Brooke Shields i Chris Henchy Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) +15 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Brooke Shields ponosno je pokazala svoju kćer Rowan Francis Henchy koju je rodila s 38 godina, nevjerojatno je koliko sliče.

Američka glumica Brooke Shields viđena je u rijetkom zajedničkom izlasku s kćerkom Rowan Francis Henchy, a dvije dame sve su zapanjile izgledom.

Mama i kći nevjerojatno sliče, a osim toga, pozornost je privukla i prelijepa Brooke koja i s 59 godina izgleda nevjerojatno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Majka i kći prošetale su New Yorkom u modernim kombinacijama, a paparazzima su čak i pozirale.

Osim Rowan, Brooke ima i kćer Grier, a dobila ih je u braku s Chrisom Henchyjem.

Glumica i Henchy prvi su se put upoznali preko zajedničkih prijatelja 1999. godine, a nastavili su izlaziti nekoliko godina prije nego što su se vjenčali u travnju 2001.

Par već godinama živi zajedno u svojoj kući u četvrti Greenwich Village u New Yorku.

Podsjetimo, Brooke je svjetsku slavu donio film "Plava laguna" u kojem je utjelovila ulogu prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije desetak je godina iznenadila javnost kada je priznala da je bila djevica sve do svoje 22. godine.

Javnost ju je oduvijek smatrala ljepoticom i divila joj se, iako ona samu sebe dugo vremena nije tako doživljavala zbog čega se nije htjela upuštati ni u ljubavne veze. Danas otvoreno priznaje kako joj je žao što nije ranije zavoljela samu sebe i svoj izgled jer bi mladost provela bezbrižnije i opuštenije.

Pogledaji ovo Brooke Shields (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pozirala je za Playboy sa samo 10 godina, a čini se da protiv toplesa nema ništa ni u šestom desetljeću!

Pogledaji ovo Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Majka ju je natjerala da s 10 godina pozira za Playboy, a samo pet godina kasnije snimila je prve golišave scene i sablaznila javnost!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 4 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 2 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 3 Jerko Marinić Kragić s partnericom i kćerkicom - 1 +24 In Magazin: Ana Koro i Jerko Marinić Kragić Celebrity Naš najzgodniji vaterpolist i samozatajna partnerica krstili su kćer, on se rijetkim obiteljskim prizorima pohvalio pred pratiteljima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson - 4 Dakota Johnson - 2 Dakota Johnson - 3 Dakota Johnson - 6 +26 Dakota Johnson i Chris Martin Celebrity Svijetu je već bez ustručavanja pokazala baš sve, a vjetar je i sada pronašao način da kroz škakljivi prorez pokaže previše

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene