Upoznali se 1999.!

Nakon 23 godine braka zaljubljeni su baš kao prvog dana, a sve mogu zahvaliti zajedničkim prijateljima!

Brooke Shields i Chris Henchy Brooke Shields i Chris Henchy Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields i Chris Henchy - 4 Brooke Shields i Chris Henchy - 3 Brooke Shields i Chris Henchy - 2 Brooke Shields i Chris Henchy Brooke Shields i Chris Henchy Brooke Shields i Chris Henchy Brooke Shields Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) +15 Brooke Shields (Foto: Instagram) Galerija

Brooke Shields u braku je s Chrisom Henchyjem 23 godine, a povodom Dana zaljubljenih izrazila mu je ljubav na svom Instagram profilu.

Uoči Valentinova gotovo su sve slavne zvijezde posvetile pažnju svojim partnerima na društvenim mrežama pa je tako i Brooke Shields poželjela suprugu Chrisu Henchyju sretan Dan zaljubljenih. 

"Sretno Valentinovo, ljubavi moja", napisala je u opisu objave u kojoj je podijelila tri slatke fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Snimljene fotografije prikazuju bračni par iz mlađih dana na jednom svečanom događaju. Shields je tada blistala u crnoj elegantnoj haljini, a njezin suprug nosio je crno odijelo i bijelu košulju s leptir mašnom.

Na jednoj od fotografija par se i strastveno ljubi dok u naručju drže njihovu tada tek rođenu bebu. 

Kako vam izgledaju Brooke i Chris kao mladi par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

58-godišnja glumica i Henchy prvi su se put upoznali preko zajedničkih prijatelja 1999. godine, a nastavili su izlaziti nekoliko godina prije nego što su se vjenčali u travnju 2001.

Zajedno su dobili kćeri Rowen i Grier u razmaku od tri godine.

Par već godinama živi zajedno u svojoj kući u četvrti Greenwich Village u New Yorku.

Pogledaji ovo Brooke Shields i Keith Carradine Nekad i sad Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

Podsjetimo, Brooke je svjetsku slavu donio film "Plava laguna" u kojem je utjelovila ulogu prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije desetak je godina iznenadila javnost kada je priznala da je bila djevica sve do svoje 22. godine.

Pogledaji ovo Brooke Shields Celebrity Američka glumica i njena kćer oduševile su zajedničkim pojavljivanjem, nevjerojatno je koliko su slične!

Javnost ju je oduvijek smatrala ljepoticom i divila joj se, iako ona samu sebe dugo vremena nije tako doživljavala zbog čega se nije htjela upuštati ni u ljubavne veze. Danas otvoreno priznaje kako joj je žao što nije ranije zavoljela samu sebe i svoj izgled jer bi mladost provela bezbrižnije i opuštenije.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Vicković - 3 Barbara Vicković - 2 Barbara Vicković - 1 Barbara Vicković +17 Barbara Vicković Nekad i sad Isplivale fotografije zvijezde Kumova iz davne 2006. godine, a evo koja je tajna njezina mladolikog izgleda, koji njeguje i danas!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 +27 Georgina Rodriguez Naslovnica Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene