Majčina preslika!

Američka glumica i njena kćer oduševile su zajedničkim pojavljivanjem, nevjerojatno je koliko su slične!

Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) +0 Brooke Shields (Foto: AFP) Galerija

Brooke Shields i njezina kći Grier Henchy, pojavile su se na otvorenju izložbe u galeriji Louis K. Meisel u New Yorku, a fotografirale su se ispred portreta legendarne manekenke.

Američka glumica Brooke Shields(56), zagrlila je svoju nasmiješenu kćer Grier (16) koju ima sa suprugom Christopherom Henchyjem. Zvijezda i njezin suprug imaju i stariju kćer Rowan, koja ima 18 godina.

Pogledaj i ovo Brooke Shields i Keith Carradine bizarna stvarna priča Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

Brooke i Grier zajedno su se naslikavale po galeriji ispred portreta te su pokazale svoje oduševljenje izložbom. Projekt je suradnja Brooke i umjetnice Tare Lewis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

I majka i kćer modno su se uskladile. Brooke je nosila narančasto odijelo, ispod kojeg je imala bijelu dolčevitu, a cijelokupnu kombinaciju zaokružila je bijelim tenisicama. Preslatka Grier također je nosila odijelo, ali ukrašeno crno-bijelim motivima. Ona je svoju kominaciju upotpunila crnom torbicom, bijelim tenisicama i rozim sunčanim naočalama. Osim u razmišljanju oko modnih odabira, usudimo se reći kako je Grier izgledom, ista majka.

Brooke je imala uspješnu manekensku i glumačku karijeru, a ona je trajala desetljećima. Možda je najpoznatija po svojoj reklami za "Calvin Klein" brend iz 1980-ih kada je glumica imala samo 15 godina.

Početkom ove godine manekenka je započela novu kolekciju reklamnih fotografija, za Jordacheovu kampanju proljeće 2022. u kojoj ponovno reklamira traperice.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene