''On još postoji...''

Zvijezda mnogima omiljene tinejdžerske serije provela je 10 godina u kultu: "Ne znam uopće koliko mogu otkriti...''

Bethany Joy Lenz, Chad Michael Murray Bethany Joy Lenz, Chad Michael Murray Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bethany Joy Lenz Bethany Joy Lenz, James Lafferty Bethany Joy Lenz, Chad Michael Murray Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Bethany Joy Lenz - 1 Bethany Joy Lenz - 2 Bethany Joy Lenz - 3 +2 Bethany Joy Lenz - 4 Galerija

Bethany Joy Lenz iz serije "One Tree Hill" otkrila je da je bila 10 godina u kultu i da planira izdati knjigu o svojem iskustvu.

Američka glumica Bethany Joy Lenz (42) domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Haley James Scott u tinejdžerskoj hit-seriji "One Tree Hill", a sada je odlučila progovoriti o svojem iskustvu u kultu.

Bethany je podcastu "Drama Queens", koji vodi s kolegicama iz spomenute serije Sophijom Bush i Hilarie Burton Morgan, izjavila da e nada kako će uspjeti napisati knjigu u kojoj e opisati svoje iskustvo u kultu, u kojem je provela cijelo desetljeće.

"Bila sam 10 godina u kultu. To je iskustvo o kojem bi vrijedilo pisati, a i opravak je isto trajao 10 godina. Dakle, imam puno toga za ispričati", kazala je.

Glumica nije otkrivala više detalje o kultu, koji nije ni imenovala, a priznala je i da joj ADHD otežava pisanje, ali i da se unatoč tome svakodnevno trudi nastaviti raditi na knjizi.

"Ne znam koliko uopće mogu otkriti o kultu, jer on još postoji, a postoje i pravne stvari koje sve dodatno kompliciraju. Ali pišem cijelo ovo vrijeme", rekla je.

Inače, Bethany je svoju glumačku karijeru započela slučajno, dok je bila na izletu u Los Angelesu još u srednjoj školi. Pojavila se u nekoliko reklama te se već sa 17 godina odlučila baviti glumom. Dobila je manje uloge u filmovima i serijama, a prva veća uloga bila joj je u seriji "Guiding Light". U to je vrijeme završila srednju školu u New Jerseyju te se nakon toga preselila u Los Angeles.

Karijera joj se potpuno promijenila kada je s 22 godine dobila jednu od glavnih uloga u seriji "One Tree Hill", po kojoj je i danas najpoznatija. Nakon što je serija 2012. godine završila, Lenz je nastavila glumiti, a paralelno je gradila i svoju glazbenu karijeru.

Objavila nekoliko albuma, a neki od njezinih singlova osvojili su svjetske top ljestvice. Napisala je nekoliko pjesama koje su se našle u popularnoj seriji te je pokrenula bend Everly koji je djelovao četiri godine.

Glumica iza sebe ima i propali brak s glazbenikom Michaelom Galeottijem, s kojim je dobila i kćer.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 6 +8 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 5 Celebrity Uživa u svojoj četvrtoj trudnoći u 45. godini, a svu raskoš trudničkih oblina jedva je dočekala pokazati na plaži!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +25 Hana Huljić - 3 Celebrity Isklesani trbušni mišići izvirili su ispod uskog topića Hane Huljić, koja je u Splitu s publikom bodrila svoga Grašu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene