nešto se promijenilo

Pamtimo je kao slatkicu iz omiljene serije, zaštitnog znaka se odrekla, a evo gdje je danas i čime se bavi

Hilarie Burton Hilarie Burton Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hilarie Burton - 4 Hilarie Burton - 2 Hilarie Burton - 1 Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush Hilarie Burton - 3 Sophia Bush i Hilarie Burton Chad Michael Murray i Hilarie Burton +2 Ekipa serije One Tree Hill Galerija

Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz i Sophia Bush pojavile su se zajedno na Festivalu iHeartRadio gdje su plijenile veliku pažnju.

Prikazivanje tinejdžerske hit-serije "One Tree Hill" završeno je 2012. godine, a unatoč tome što je od toga prošlo deset godina, neke veze i prijateljstva koja su nastala na setu i dalje su jaka.

Pogledaj i ovo showbuzz Nostalgija Opet su se okupili: Evo kako danas izgledaju glumci nekad omiljene serije "One Tree Hill"

“Poznajemo se već gotovo dva desetljeća. Naša su se prijateljstva nemjerljivo promijenila. Prošle smo kroz toliko faza života zajedno. Ali mislim da nešto što stvarno cijenimo - Hilarie i ja smo razgovarali o tome ne tako davno - je to što se, što je zanimljivo, naša prijateljstva još više produbljuju kako starimo", rekla je Sophia Bush, koja je glumila Brooke Davis, ekskluzivno za Us Weekly u prosincu 2020. godine.

A Sophia je, uz Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz, koje su glumile Peyton Sawyer i Haley James Scott, ovih dana viđene na Festivalu iHeartRadio u Las Vegasu gdje su zajedno pozirale i kod obožavatelja serije odmah probudile nostalgiju.

Na okupu ih nismo vidjeli već neko vrijeme, no sudeći prema najnovijim fotografijama i dalje plijene pažnju svojim mladolikim crtama lica i ljepotom. Najveća promjena vidi se na Hilarie koja je svoje prepoznatljive plave lokne, svoj zaštitni znak, zamijenila tamnijom kosom koja je prošarana sijedima. 

Dame i dalje mame uzdahe obožavatelja gdje god sa se pojave, a ovaj put se za dodatne poglede pobrinule i zanimljivim modnim odabirima. Hilarie je prošetala u odijelu šarenog uzorka ispod čijeg sakoa nije nosila ništa, Bethani se odlučila za ultrakratku haljinu kojom je naglasila bujni dekolte, dok je Sophia nosila crnog elegantno odijelo, ispod kojeg je pokazala i grudnjak. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Ekipa serije "One Tree Hill" okupila se 2020. godine i time izazvala oduševljenje obožavatelja koji su ih odmah zatrpali pitanjima hoće li snimati nove epizode, no ekipa se bila okupila u humanitarne svrhe, točnije povodom akcije "Friend with Benefit", koju je vodio njihov kolega 44-godišnji Antwon Tanner.

"Nedostajete nam", "Ne mogu podnijeti ovo, samo je jedan 'One Tree Hill'", "Volim vas", "Treba nam da se ponovno okupite", "Ajme, ovo me usrećilo", "Probudila su mi se sjećanja", poručili su im tada obožavatelji.

Obzirom na to da je u posljednje vrijeme okupljanje ekipa nekad popularnih serija i filmova u trendu, možda ćemo stvarno imati prilike uživati i u novim zgodama "One Tree Hilla".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene