Pomalo zaboravljeni

Dok je cijeli svijet ludovao za njima, živote ekipe hit-serije obilježili su skandali i afere, a sada je uslijedila i velika tragedija

Chad Michael Murray Chad Michael Murray Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Instagram) Chad Michael Murray Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Bevina Prince i William Friend +5 Bevina Prince i William Friend Galerija

Američka serija "One Tree Hill" bila je jedna od omiljenih tinejdžerskih seija, a živote glavnih glumaca obilježio je niz skandala, ali i tragedija koja se dogodila ovih dana.

Obožavatelji omiljene tinejdžerske serije "One Tree Hill" šalju svoju ljubav i poruke podrške glumici Bevini Prince, koja je tragično izgubila supruga Williama Frienda kojeg je u dobi od samo 33 godine usmrtila munja u blizini obale Sjeverne Karoline.

Pogledaj i ovo Bevina Prince i William Friend Imao je samo 33 godine Suprug glumice iz omiljene hit-serije preminuo u strašnoj tragediji: "Izgubila je ljubav svog života"

39-godišnja Bevina koja je najpoznatija po ulozi navijačice Bevin Mirskey u "One Tree Hillu", seriji koja je premijerno prikazana u rujnu 2003. godine i čije je emitiranje potrajalo devet sezona. U njoj su, između ostalih, glumili Chad Michael Murray, Sophia Bush, Hilarie Burton i James Lafferty, koje nemamo više prilike često vidjeti u javnosti, ali niti na malim ekranima.

Osim glumačkih karijera njihove su živote obilježili skandali i zanimljivi ljubavni životi, naročito glavnih glumaca, kojih se i danas mnogi dobro sjećaju.

Svima vjerojatno najdraži par te serije bili su upravo glumci Chad Michael, koji je utjelovio Lucasa Scotta i Sophia, koja je u seriji glumila njegovu nesuđenu ljubav Brooke Davis. Ljubav među njima se rodila i iza kamera, a romansu nisu dugo uspjeli tajiti od javnosti. Postali su jedan od najpoznatijih parova u svijetu slavnih, a nakon dvije godine veze, odlučili su uploviti u bračnu luku i vjenčali su se proljeće 2005. godine.

Međutim, unatoč tome što je sve izgledalo kao u bajci, a svijet se nije mogao zasititi novopečenog bračnog para, nakon samo pet mjeseci braka svemu je došao kraj. Sophia i Chad su obznanili da se rastaju i to ne u najboljim odnosima.

Naime, Sophia je zatražila za poništenje braka s Chadom tvrdeći da je bila prevarena kada se udavala, no sud je odbacio njezin zahtjev, pa je na kraju službeni razvod dobila tek krajem 2006. godine. Tada je priznala kako se osjećala potpuno emocionalno slomljenom jer je uvijek mislila da će se udati samo jednom u životu.

Javnost dugo nije znala zbog čega je ljubav pukla, a Sophia je tek nakon 13 godina otkrila kako je osjećala ogroman pritisak da se uda, iako to nije željela. Ovaj glumački par na kraju je prekinuo sve veze, a Sophia je počela izlaziti s drugim kolegom iz serije Jamesom Laffertyjem. Zatim je pak bila s Austinom Nicholsom koji je zbog nje pristao glumiti u "One Tree Hillu", a na kraju je i s njim prekinula 2012. godine.

Chad je danas u sretnom je braku s kolegicom Sarom Romer te imaju dvoje djece, a Sopiha je zaručena za Granta Hughesa.

 Ekipa serije okupila se 2020. godine i time izazvali oduševljenje obožavatelja koji su ih odmah zatrpali pitanjima hoće li snimati nove epizode, no ekipa se bila okupila u humanitarne svrhe, točnije povodom akcije "Friend with Benefit", koju je vodio njihov kolega 44-godišnji Antwon Tanner.

"Nedostajete nam", "Ne mogu podnijeti ovo, samo je jedan 'One Tree Hill'", "Volim vas", "Treba nam da se ponovno okupite", "Ajme, ovo me usrećilo", "Probudila su mi se sjećanja", poručili su im tada obožavatelji.

Obzirom na to da je u posljednje vrijeme okupljanje ekipa nekad popularnih serija i filmova u trendu, možda ćemo stvarno imati prilike uživati i u novim zgodama "One Tree Hilla"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella ostavila pratitelje u čudu nakon niza novih videa koje je objavila: ''E pa neće moći ove noći!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 +14 Borna Kotromanić - 5 Celebrity Borna Kotromanić centrom Zagreba prošetala u ultra-kratkom kompletu koji je poprilično zbunio slučajne prolaznike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene