i dalje je prekrasna!

Zrinka Cvitešić iznenadila transformacijom, svjetski poznati časopis objavio je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Goran Mehkek/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 In Magazin: Zrinka Cvitešić +7 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Galerija

Vanity Far objavio je prvu fotografiju Zrinke Cvitešić kao Tatiane Moskalev koju je utjelovila u novoj britanskoj seriji "The Power".

Naša glumica Zrinka Cvitešić već godinama gradi karijeru u inozemstvu, a sada je ostvarila ulogu u novoj britanskoj seriji "The Power", koja će se prikazivati na streaming servisu Amazon Prime.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Neprepoznatljiva! Zrinka Cvitešić novim videom raspametila obožavatelje, ovako opaku dosad je još nismo vidjeli!

Zrinka je u seriji utjelovila lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji, a za ulogu je morala promijeniti boju kose.

Prvu fotografiju Zrinke kao Tatiane objavio je ugledni američki časopis Vanity Fair, a glumica ju je podijelila i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Obožavatelji su joj ispod objave uputili čestitke i komplimente, a neki je nisu odmah  prepoznali.

"Kako dobro izgledaš!", "Wow Zrinka", "Morala sam približiti da vidim jesi li to ti", "Talent i ljepota", "Očaravajuća", nizali su se komentari.

Serija "The Power" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a glavnu ulogu ima australska glumica Toni Collette, koja glumi gradonačelnicu Seattlea. Snimanje serije započelo je 2020. godine no produkciju je usporila pandemija. Datum početka prikazivanja još nije objavljen.

Zrinka trenutno boravi u Hrvatskoj i snimljena je na izložbi u zaprešićkim Novim dvorima, koju je posjetila u sklopu manifestacije Noć muzeja. Uz nju ovaj put nije bio naš bivši nogometaš Niko Kranjčar, s kojim je u sretnoj vezi od 2014. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Preslatki trenuci Maje i Blooma zabilježeni kamerama, sa suprugom i sinom podržala je hvalevrijednu kampanju!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) +10 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene