Ovo će biti dobro!

Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić otkrivaju što ih je to povezalo ovih dana, a ima veze s romantikom i smijehom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 1 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 2 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 3 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 4 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 3 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 2 +16 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 1 Galerija

Nakon što im je pripala čast da su u žiriju u kategoriji najbolje telenovele, zvijezde su osvojile crveni tepih prestižnog međunarodnog Emmyja. Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić otkrili su sve o zajedničkom projektu.

Prestižno polufinalno ocjenjivanje međunarodnih Emmyja završilo je događanjem u znaku glamura. Poznata lica na crvenom tepihu i glamurozne toalete u Dubrovnik su donijeli dašak svjetske zvjezdane prašine.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Skupa pozirali Zrinka Cvitešić u društvu našeg zgodnog glumca nije skidala osmijeh s lica, a njezinog Nike nije bilo vidiku

''Kada sam dobila pozivnicu, mislim da je to bilo prošle godine, da postanem članica Akademija, razgovarala sam s ljudima s Akademije i shvatila da nemaju veliku mrežu profesionalaca u našoj regiji. Htjeli su se povezati s većim igračem. To im je bila prilika za izloženost velikom moru stručnjaka i profesionalaca koji stvaraju sadržaj'', rekla je Victoriya Boklag, izvršna direktorica u United Group i potpredsjednica odjela za marketing i medije.

''Moram pohvaliti naše timove, odradili su sjajan posao'', pohvalila je.

"Jako sam sretan i počašćen da sam danas na ovom eventu. Čestitam United Grupi i Novoj TV na ovom zaista prestižnom događanju", izjavio je redatelj i glumac Emir Hadžihafizbegović.

Kada je u pitanju modni odabir Mia Kovačić prednost uvijek daje prednost domaćim dijanerima.

"Evo sad sam se vratila iz Pariza, imala sam haljine od mojih dečki nikice i Vjeke. Nekako te uvijek zaustave i čak na cesti žene, ono ajme prekrasno je ovo, pitaju što je to", otkrila je Mia.

"Ja nekako već imam dovoljan broj godina, tako da otprilike znam nešto u čemu se dobro osjećam i onda se ja tome dosljedna, to je uvijek neka klasika", kaže Jelena Perčin.

Za okupljene je zaplesao pobjednički par "Plesa sa zvijezdama, a Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić otkrili su da trenutačno rade na zajedničkom projektu.

"Mi smo došli s Brača gdje radimo s redateljem Milanom Trencom na filmu koji tek ide na natječaj HAVC-a. Zove se Doručak na travi i radi se o romantičnoj komediji", otkrio je Janko.

Zrinka je na Braču kao doma, a otkrila je i je li Janka vodila već u svoj poznati maslinik.

"Pa sve više da, hvala Bogu. Janka još nismo vodili u maslinik, ali nagovaram ga, ima neku zemlju na Krku da tamo sadi", izjavila je Zrinka.

Nekoć bivši investicijski bankar i profesionalni košarkaš zasigurno je najopasniji glumac ispod koša.

"Ja sam inače igrao za Košarkaški klub Dubrovnik jednu sezonu i eto ne pratim toliko koliko prije. Uvijek NBA pratim naravno, sad je Europsko prvenstvo u košarci koje nismo prošli dalje", izjavio je Davor.

Glamuroznim druženjem završilo je prestižno polufinalno ocjenjivanje međunarodnih Emmyja.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene