Predivne obje!

Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tonci Plazibat/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja Cvitešić Višnja i Zrinka Cvitešić Zrinka i Višnja Cvitešić Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 2 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 1 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 +21 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Galerija

Zrinka Cvitešić objavila je fotografiju s mamom Višnjom i to povodom njezina 70. rođendana.

Naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić na svom je profilu na Instagramu objavila rijetke fotografije svoje majke Višnje i to s najljepšim povodom.

Zrinka je u objavi poželjela mami sve najbolje za njezin 70. rođendan, te objavila njezine fotografije iz sadašnjosti, ali i jednu crno-bijelu na kojoj pozira s njom kao djevojčica.

"Prvih 70! Idemo daljeeeee", napisala je Zrinka uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Zrinka je jedna od naših najuspješnijih glumica, a prošle je godine plijenila pažnju svjetske javnosti, i to zahvaljujući seriji "Moć", u kojoj igra ulogu Tatiane Moskalev. Serija je nastala po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a njezino snimanje započelo je 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija. Osim Zrinke u njoj se pojavljuju i neka dobro poznata glumačka imena kao što su Toni Collette, John Leguizamo, Auli'i Cravalho, Toheeb Jimoh i drugi.

Kao velika zvijezda pojavila se na svjetskim premijerama serije u Londonu i New Yorku gdje je sve osvojila u atraktivnim izdanjima. U Londonu je nosila prozirni korzet, elegantne crne hlače i štikle u boji kože, dok je u New Yorku zablistala u svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom, u kojoj je mamila brojne uzdahe.

Zrinka već godinama gradi karijeru u inozemstvu, a zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu, dok joj u tome i velika podrška njezin partner Niko Kranjčar.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki s kćerima, 2011. godina Robert Prosinečki s kćerima, 2011. godina Robert Prosinečki s majkom, 2011. godina Robert i Vlatka Prosinečki +30 Robert i Vlatka Prosinečki Nekad i sad Robert Prosinečki ima dvije kćeri, koje uspješno skriva od javnosti, no sada su isplivale njihove rijetke fotografije!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zvone Akrap - 1 Stipan i Vinko Macan Ivka Macan Ivka Macan i Andrija Akrap +28 Vesna Bužan Keler i Aljoša Gotovac Zanimljivosti Pogledajte urnebesne fotografije omiljenih likova iz Kumova i kako su nekad izgledali: "Thompson i Danijela!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene