Više se ne kriju

Zlatko Mateša poveo je u izlazak svoju novu, 30 godina mlađu partnericu, evo gdje su to zajedno uživali!

Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zeljko Hladika/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kečer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +11 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Galerija

Zlatko Mateša i Blanka Kačer bili su na Zlatnoj igli u Zagrebu, gdje su privukli pozornost svih okupljenih.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša bio je na tradicionalnoj Modnoj reviji zagrebačkih obrtnika Zlatna igla, a na nju je poveo i svoju novu partnericu Blanku Kačer.

74-godišnji Zlatko i 30 godina mlađa Blanka pratili su reviju iz prvih redova i svojim zajedničkim pojavljivanjem plijenili pozornost okupljenih, a otkako se za njih pročulo, svoju ljubav ne skrivaju. 

Zlatkova nova partnerica pročelnica je Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a upravo je ona njihovu vezu i potvrdila na svojem profilu na Facebooku, gdje je objavila njihove prve zajedničke fotografije, i to iz Mongolije.

"Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.", napisala je uz fotografije.

Otkako su potvrdili da su par, mnogi su si uzeli za pravo osuđivati ih zbog velike razlike u godinama, a Blanka je nedavno odlučila odgovoriti na ružne komentare.

Zlatko je s bivšom partnericom Dijanom Mayer bio u vezi tri godine, a prije nje je ljubio 34 godine mlađu Bojanu Maglaić s kojom je u vezi bio čak 10 godina. Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, razveli su se nakon 13 godina braka, a u tom braku dobio je kćer Elu, .  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +14 Aleksandra Prijović - 4 Clubzone Hoće li to pasti i četvrta zagrebačka Arena? Evo koliko je ulaznica za treći koncert omiljene srpske zvijezde prodano u trenu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene