Stari kao vino

Zbog njegove netipične ljepote za njim se okreću sve žene, a evo i zašto satima mogu gledati njegove fotke: "Ovaj čovjek je sve"

Mads Mikkelsen - 1 Mads Mikkelsen - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mads Mikkelsen - 6 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 5 Mads Mikkelsen - 3 Mads Mikkelsen - 4 Mads Mikkelsen - 1 Mads Mikkelsen - 1 Mads Mikkelsen - 2 Mads Mikkelsen - 3 Mads Mikkelsen - 1 +10 Mads Mikkelsen - 3 Galerija

Mads Mikkelsen najpoznatiji je danski glumac, koji je ostvario i više nego uspješnu holivudsku karijeru, a ovih je dana privukao veliku pažnju svojih obožavateljica na Milanskom tjednu mode.

Danski glumac Mads Mikkelsen danas je jedno od najprepoznatljivijih europskih lica u Hollywoodu, ali i zvijezda s brojnim obožavateljicama koje je osvojio šarmom, ali i neobičnom ljepotom.

U posljednje vrijeme 57-godišnji Mads dobiva sve više komplimenata na račun izgleda, pa tako i onih da stari poput vina. On je ovih dana sve osvojio kada se pojavio u Milanu na Tjednu mode, gdje su ga fotografi pratili u stopu, a pokazao je da itekako prati trendove.

"Ne poznajem nikoga tko je bolje ostario od njega", "Moja seksualna orijentacija je Mads Mikkelsen", "Ovaj čovjek zaslužuje biti najpoznatiji na svijetu", "Kako je samo seksi", "Mogu satima gledati njegove slike, a da mi ne dosadi", "Sve bih dao da imam ovakvu energiju", "Ovaj čovjek je sve", "Za mene je ovo savršen muškarac", dio je komentara koji su se proširili društvenim mrežama nakon što se pojavio u Milanu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads)

No, na žalost brojnih obožavateljica, njegovo srce pripada samo jednoj ženi, glumici Hanne Jacobsen, koja je od njega starija pet godina. Par je u braku od 2000. godine i roditelji su kćeri Viole i sina Carla.

Mads je profesionalnu karijeru započeo kao gimnastičar i plesač, ustrajno radeći na kazališnim, televizijskim i filmskim projektima da bi konačno postao najveća muška zvijezda u Danskoj i Skandinaviji. Njegov filmski debi bila je glavna uloga u uspješnoj internacionalnoj kriminalističkoj drami "Diler" iz 1996. godine, prvom dijelu trilogije koju je režirao Nicolas Winding Refn.

Istu ulogu opakog dilera i narkomana reprizirao je u nastavku "Krv na mojim rukama: Diler 2". Za to je osvojio nagradu Robert za najboljeg glumca koju dodjeljuje Danska filmska akademija i nagradu Bodil za najboljeg glumca Danskog udruženja filmskih kritičara.

Godine 2006. Mikkelsen je odigrao ulogu glavnog negativca pod imenom Le Chiffre u filmu o Jamesu Bondu "Casino Royal". Film je dobio pozitivne kritike i ostvario globalnu zaradu veću od 594 milijuna dolara, čime je preuzeo titulu filma o Jamesu Bondu s najvećom zaradom.

Iste godine Mikkelsen je odigrao glavnu ulogu u za Oscara nominiranom filmu "Poslije vjenčanja", a 2009. godine ponovo je udružio snage s danskim redateljem Nicolasom Windingom Refnom u filmu "Uspon Valhalle". Nakon toga slijedi niz od desetak podjednako uspješnih ostvarenja.

Posebice je poznat po ulozi u seriji "Hannibal", koju je za NBC kreirao Bryan Fuller. U seriji igra uspješnog psihologa i sociopatskog serijskog ubojicu dr. Hannibala Lectera, zasnovanog na liku iz romana Thomasa Harrisa. Zapaženu je ulogu ostvario i u filmu "Lov" te u "Još jedna runda", koji je 2021. dobio nagradu Oscar.

Mads je 2022. godine bio gost Sarajevo Film Festivala i tom mu je prigodom uručena nagrada Srce Sarajeva za doprinos filmskoj umjetnosti.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene