Ne skida osmijeh s lica

Hrvatska glumica živi američki san: "Santa Barbara je najljepše mjesto za život"

Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Instagram) Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Leona Paraminski (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Leona Paraminski, Tin Komljenović (FOTO: Instagram) Galerija

Leona Paraminski već nekoliko godina živi u Kaliforniiji gdje se nastavila baviti glumom.

Hrvatska glumica Leona Paraminski četiri protekle godine nalazi se u Americi, točnije u Kaliforniji, gdje živi sa suprugom Tinom Komljenovićem.

Pogledaj i ovo Leona Paraminski javila se iz Kalifornije Naša glumica oglasila se na društvenim mrežama nakon dužeg vremena: "Svi pitaju gdje si, što radiš, kako si? Dugo te nema..."

Osim glumom i snimanjem filmova, Leona predaje glumački predmet na koledžu u Santa Barbari te možemo slobodno reći da je uspješno ostvarila svoj "američki san".

Leona je aktivna na društvenim mrežama gdje njeni obožavatelji mogu pratiti detalje iz njenog profesionalnog i privatno života u kojem uživa. To je otkrila i u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski) on

"Santa Barbara proglašena je naboljim mjestom za živjeti u SAD-u što se vremena tiče. Prema izvješću U.S. News & World Reporta, Santa Barbara u prosjeku pruža manje od 79 oblačnih dana u godini. Što znači da imamo 286 sunčanih dana, sa samo 6 dana ispod ništice i tri dana s temperaturom većom od 32 Celzijuseva stupnja", pojasnila je Leona.

No jedan od pratitelja poručio je lijepoj glumici kako je ona sunce koja obasjava Santa Barbaru: "Daaa! Ali ti si ta, draga Leona, koja donosi pravo sunce u Santa Barbaru i okolicu! Pogledaj se samo na ovoj fotografiji: tako sretna, tako seksi i tako slobodna! I iznad svega, tako prekrasna"

Leona se nedavno na Instagramu pohvalila i fotografijom sa slavnim holivudskim glumcem Bruceom Thomasom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski) on

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene