stražnjica u prvom planu

Fatalna talijanska sutkinja uoči utakmice s Hrvatskom objavila golišavu fotku, Instagram joj je pun sličnih u maštovitim pozama

Claudia Romani - 9 Claudia Romani - 9 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 6 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 Claudia Romani - 5 Claudia Romani - 7 Claudia Romani - 8 Claudia Romani - 10 Claudia Romani - 11 Claudia Romani - 1 +21 Claudia Romani - 6 Galerija

Talijanka Claudia Romani objavila je novu fotografiju uoči utakmice Hrvatske i Italije, a u prvom planu bila je njezina bujna stražnjica.

Iako talijanska ljepotica već dugi niz godina živi u Miamiju, gdje je stan nedavno kupila i naša navijačica Ivana Knoll, zgodna sutkinja ne libi se pokazati kako navija za svoju zemlju, a sudeći po posljednjoj objavi spremna je za utakmicu Italije s Hrvatskom.

Claudia Romani uz znojnike i zastavu s talijanskim motivima pozirala je za Instagram, a u prvi plan stavila je svoju bujnu stražnjicu u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani)

Nogometna sutkinja i manekenka inače obožava dijeliti provokativne fotografije, a svoje pratitelje često počasti fotografijama s plaže u raznim maštovitim pozama.

Inače, Claudia je 2014. godine položila ispite i postala licencirana sutkinja, a može suditi i u Serie A.

Romani se pojavila na naslovnicama prestižnih svjetskih časopisa, a neki od njih uvrstili su je i među sto najseksi žena na svijetu.

Osim što se bavi modelingom i suđenjem, Romani se hvali i kako govori šest jezika.

Vatrena je navijačica kluba Milan, sudjelovala je u francuskom reality showu "Secret Story" prije pet godina, a često ističe i da je vegetarijanka. Claudia je prije ljubila umirovljenog talijanskog nogometaša Pippa Inzaghija, a danas je zaručena za Chrisa Vehovca, koji je zaslužan za njezine brojne seksi fotografije.

Pogledaji ovo Nina Mikić Celebrity Evo tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost na utakmici s Albanijom, živi u Njemačkoj, ali redovno posjećuje Lijepu Našu!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 4 Celebrity Hrvatica iz dijaspore Vatrene bodri u topiću koji izgleda kao da će puknuti svaki čas!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 2 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Marčela Žerić - 6 Barbara Marčela Žerić - 5 Barbara Marčela Žerić - 4 Barbara Marčela Žerić - 3 +22 Barbara Marčela Žerić - 2 Celebrity Evo kako izgleda supruga Žere iz Crvene jabuke! Napravila je iznimku i pojavila se na njegovu koncertu s njihovim kćerima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 2 +25 Daria Lorenci Flatz - 4 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' iznenadila pojavom u prozirnoj haljini, izgleda upola mlađe: ''Prekrasna izvana i iznutra!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene