U braku su 16 godina

Evo kako izgleda supruga Žere iz Crvene jabuke! Napravila je iznimku i pojavila se na njegovu koncertu s njihovim kćerima

Dražen Žerić Žera Dražen Žerić Žera Emica Elvedji/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Marčela Žerić - 6 Barbara Marčela Žerić - 5 Barbara Marčela Žerić - 4 Barbara Marčela Žerić - 3 Barbara Marčela Žerić - 2 Barbara Marčela Žerić Dražen Žerić Žera - 3 Dražen Žerić Žera - 2 Dražen Žerić Žera - 1 Dražen Žerić Žera +16 Dražen Žerić Žera - 12 Galerija

Na svečanoj najavi 40. rođendana Crvene jabuke i najave europske turneje iz prvih redova koncert je pratila Žerina supruga Barbara Mačela Žerić s kćerima, ovo je njihovo vrlo rijetko pojavljivanje.

Crvena jabuka u Zagrebu je održala svečanu najavu 40. rođendana benda i najavu europske turneje, a iz prvih redova minikoncert su pratili njihovi članovi obitelji.

Svu pozornost ukrale su tri dame koje doista rijetko vidimo u javnosti, supruga i kćeri Dražena Žerića Žere.

Barbara Marčela Žerić u društvu svojih blizanaka Petre i Maree pjevušila je hitove Crvene jabuke, a kako izgledaju, pogledajte u našoj galeriji.

Žera je svoj privatni život uvijek skrivao od javnosti, a tek malo tko zna da je supruga od njega mlađa 24 godine, a pred oltar su stali 2008. godine na Šolti.

''To je bio jedan romantičan brodić... Ja sam se bio preselio u Split kad je ona počela studirati. Onako, sve u tajnosti, i onda smo odlučili tamo i vjenčati se, ne u Splitu, nego smo mi išli okićenim brodićem na Šoltu. Bilo je prekrasno, malo nas je bilo, 15-ak, 20-ak ljudi je stalo na brod. Ma, romantika čista, more, galeb...'' prisjetio se Žera jednom za IN magazin.

Rekao je tada ponešto i o svojim blizankama.

"To je taj odnos otac i kćeri, meni mogu raditi što god žele, ali Barbari ne mogu, ona je tu ta koja drži vagu za mjerenje", priznao je.

Kad su se on i supruga vjenčali, Žera je imao već 44 godine.

''Već sam prestao vjerovati da ću pronaći pravu osobu, a ona se pojavila kad sam se najmanje nadao. Ali sam tek poslije dva mjeseca saznao da je od mene mlađa 24 godine! Na kraju sam rekao: 'U redu, glavno da je punoljetna i da je sve u zakonskim okvirima'", izjavio je Žera svojevremeno.

Pogledaji ovo Crvena Jabuka - 7 Clubzone Žera iz Crvene jabuke otkrio što očekuje publiku na velikom valentinovskom koncertu na splitskim Gripama!

Pogledaji ovo Dražen Žerić Žera Nekad i sad Prepoznajete li miljenika domaće publike na staroj fotografiji? Mislio je da se nikad neće skrasiti, a onda ga je osvojila 24 godine mlađa!

Pogledaji ovo Dražen Žerić Žera - 2 inMagazin Žera odgovorio na prozivke bivšeg člana benda koji je najavio da osniva svoju Crvenu jabuku: ''Meni ne trebaju tako niski tabloidni natpisi, to je katastrofa!''

Pogledaji ovo Crvena jabuka - 4 inMagazin Žera otkrio tajnu svoje legendarne frizure koja je njegov zaštitni znak: ''Ja moram objasniti. Ostalo je tako, ništa nije smišljeno...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie i Vivienne - 6 Angelina Jolie i Vivienne - 5 Angelina Jolie i Vivienne - 4 +27 Angelina Jolie i Vivienne - 3 Celebrity Nova tetovaža iznad grudi Angeline Jolie ima posebno značenje, a svi se pitaju i stoji li iza nje neka skrivena poruka

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Nina Mikić - 5 +27 Nina Mikić - 4 Celebrity Evo tko je ljepotica koja je ukrala svu pozornost na utakmici s Albanijom, živi u Njemačkoj, ali redovno posjećuje Lijepu Našu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene