S kćeri na crvenom tepihu

Nova tetovaža iznad grudi Angeline Jolie ima posebno značenje, a svi se pitaju i stoji li iza nje neka skrivena poruka

Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie i Vivienne - 6 Angelina Jolie i Vivienne - 5 Angelina Jolie i Vivienne - 4 Angelina Jolie i Vivienne - 3 Angelina Jolie i Vivienne - 2 Angelina Jolie i Vivienne - 1 Angelina Jolie i Vivienne - 7 Vivienne Jolie Angelina Jolie i kćer Vivienne - 3 +21 Angelina Jolie i Vivienne - 8 Galerija

Angelina Jolie i njezina kći Vivienne Jolie zablistale su ispred reflektora zajedno pozirajući usred drame s Bradom Pittom.

Holivudska glumica Angelina Jolie zajedno je s 15-godišnjom kćeri Vivienne pozirala na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Tony 2024.

Odjevena u raskošnu tirkiznu haljinu bez naramenica, Angelina je izgledala ponosno dok je stajala pokraj Vivienne - koja je bila asistentica produkcije u filmu "The Outsiders", a njezina mama producentica.

Veliku pozornost ukrala je i njezina tetovaža ptice u letu iznad grudi. Taj motiv tetovaže veoma je popularan i ima sljedeće generalno značenje: simbolizira slobodu i metaforički predstavlja težnju ka višim ciljevima i nesputanost duha, ali tetovaža može imati i individualno značenje. 

S druge strane, Vivienne je nosila bijelu košulju koju je iskombinirala sa zelenim prslukom, hlačama i leptir-mašnom. 

Osim zbog njihove ljepote, sve oči bile su uprte u njih zbog drame s Bradom Pittom, koji je ujedno i biološki otac Vivienne, a ona je nedavno odbacila očevo prezime.

Naime, i njihova prva biološka kći Shiloh nije gubila vrijeme pa je nakon 18. rođendana učinila isto. 

Njihova posvojena kći Zahara također se odrekla Bradova prezimena, a prošlog studenog, kada je primljena u AKA sestrinstvo na fakultetu, 19-godišnja studentica predstavila se kao Zahara Marley Jolie.

Angelina i Brad razišli su se prije više od sedam godina, ali sve do danas vode sudske rasprave oko skrbništva i imovine.

Osim Vivienne, Zahare i Shiloh, par ima još troje djece. Sina Knoxa, koji je također njihovo biološko dijete, a posvojili su još Maddoxa i Paxa

Pogledaji ovo Angelina Jolie i kćer Vivienne Celebrity Bolan udarac za Brada Pitta, njegova i Angelinina biološka kći novim postupkom dala do znanja na čijoj je strani

Pogledaji ovo Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Celebrity Brad Pitt s 30 godina mlađom djevojkom uhvaćen na plaži, u opuštenom izdanju zagrljeno su šetali!

Pogledaji ovo PR Zanimljivosti Kako je dubler Brada Pitta došao na vrh Hollywooda?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 2 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 5 +26 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 6 Celebrity Sin slavnog glazbenika i snaha Hrvatica planiraju se preseliti u Hrvatsku: ''Život je tu sigurniji i bolji''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna se našalio povodom izlaska nove pjesme, jednom objavom nasmijao je brojne pratitelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene