Ovo nitko nije očekivao!

Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Angelina i Zahara Jolie Angelina i Zahara Jolie Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina i Zahara Jolie Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 13 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 14 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 12 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 11 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 10 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 9 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 8 +19 Zahara Jolie-Pitt i Angelina Jolie - 7 Galerija

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta, 18-godišnja Zahara odrekla se njegova prezimena.

Kći bivših holivudskih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, 18-godišnja Zahara Jolie-Pitt odbacila je očevo prezime, što je svima otkrila kada se pridružila sestrinstvu na koledžu Spelman koji pohađa.

Na društvenim je mrežama osvanuo video uvođenja 18-godišnjakinje u Alpha Kappa Alpha, prvo povijesno afroameričko sestrinstvo, a mnogi su odmah primijetili da je Zahara izgleda izbacila očevo prezime dok se predstavljala na ceremoniji.

"Zovem se Zahara Marley Jolie. I ja sam sletjela skroz iz Golden Statea u grad pun anđela, Los Angeles, u Kaliforniji", izjavila je Zahara tijekom ceremonije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ESSENCE (@essence)

"Nisam htio ništa reći, ali sam definitivno vidio da je Zahara izostavila Pitt iz svog prezimena", "Oh, Zahara je rekla da se preziva Jolie, a ne Jolie-Pitt", "Ljudi bi je trebali poštovati kao osobu koja je upravo izgovorila svoje ime Zahara Marlie Jolie. Bez spominjanja prezimena Pitt. Točka", neki su od komentara s društvenih mreža.

48-godišnja Angelina i 59-godišnji Brad razišli su se prije sedam godina, ali bivši supružnici upleteni su u spornu višegodišnju borbu oko skrbništva, dramatičnih okolnosti pod kojima je njihova veza prekinuta i poslova kojima se bave.

Zahara je trenutno studentica druge godine Spelman Collegea, povijesno afroameričkog ženskog koledža u Atlanti, a ona je jedno od posvojene djece bivših slavnih supružnika.

Nakon susreta na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" 2005. godine, Brad i Angelina su tijekom svoje dugogodišnje veze smatrani holivudskim it parom. Vjenčali su se u kolovozu 2014. godine tijekom tajne ceremonije na jugu Francuske i dobili su troje djece - danas 17-godišnju Shiloh te 15-godišnje blizance Vivienne i Knoxa. Posvojili su još dvoje, Zaharu i Paxa, a Brad je legalno posvojio sina kojeg je Angelina usvojila prije nego što su se upoznali, Maddoxa, koji sada ima 22 godine.

No 2016. došlo je do eksplozivnog kraja braka nakon što se par navodno posvađao i fizički sukobio dok su bili na privatnom letu sa svoje šestero djece. Angelina je kasnije tvrdila da je Brad gušio jedno od djece tijekom užasne svađe, a drugo udarao po licu, ostavljajući nju i djecu kao taoce i skrivajući se od straha ispod deke satima dok nisu sletjeli. Navela je i da ju je tijekom leta u jednom trenutku uhvatio za glavu, tresnuo o zid i žestoko tresao - zbog čega je ozlijedila leđa i lakat.

Bradov predstavnik najprije je za CNN nazvao Angelinine tvrdnje potpuno neistinitima, ali je zatim objavio izmijenjenu izjavu za javnost kojoj je stajalo: "Angelinina priča nastavlja evoluirati svaki put kad je ispriča. Brad je prihvatio odgovornost za ono što je učinio, ali neće za stvari koje nije učinio. Bio je na udaru svake vrste osobnih napada i lažnog predstavljanja. Srećom, razna javna tijela koja je pokušala upotrijebiti protiv njega u proteklih šest godina donijela su vlastite neovisne odluke. Brad će nastaviti odgovarati na sudu kao što je dosljedno činio."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +29 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Chef Vuki objavio fotografije s vjenčanja i pokazao kakvu je haljinu nosila njegova supruga, koju vješto skriva od javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Bujne atribute Knoll je jedva ugurala u korzet-haljinicu, no jedan dio tijela ipak nije uspjela sakriti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene