Sviđa im se Lijepa Naša!

Sin slavnog glazbenika i snaha Hrvatica planiraju se preseliti u Hrvatsku: ''Život je tu sigurniji i bolji''

Nicole Artukovich i Liam Stewart Nicole Artukovich i Liam Stewart Tonci Plazibat / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 2 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 5 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 6 Rod Stewart s obitelji Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 3 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 5 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 +20 Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Galerija

Sin Roda Stewarta i Hrvatica Nicole Artukovich otkrili su da planiraju živjeti u Hrvatskoj, znaju se i razlozi.

Sin britanskog glazbenika Roda Stewarta Liam Stewart krajem svibnja vjenčao se u Dubrovniku s Nicole Artukovich, djevojkom koja je rodom iz Konavala i Hercegovine, a par je sada otkrio da se planira preseliti u Hrvatsku.

Liam i Nicole sa sinom su u Dubrovniku ostali mjesec dana pa su tu proveli i medeni mjesec.

"Želimo živjeti u Hrvatskoj nekoliko godina, dok Louie ne krene u školu. Čini nam se da je sigurnija i da je stil života bolji", rekla je Nicole za Gloriu.

Dodala je da još ne znaju koji bi grad odabrali za život, a trenutno razmišljaju o Splitu gdje bi voljela otvoriti fitness studio.

"Čuo sam da u Sisku postoji klub koji je dio Alpske hokejaške lige, čije su članice Hrvatska, Slovenija, Austrija i Italija. Vidjet ćemo što će biti s tim. Ako ne bude ništa, uvijek se mogu vratiti u Englesku, a imam i nekoliko drugih opcija", dodao je Liam.

Par je rekao da je vjenčanje bilo savršeno te da su se posluživali hrvatski specijaliteti poput brancina i janjećih kotleta, što je tipično za Novi Zeland. Na after partyju su jeli ćevape, što se Liamu i najviše svidjelo.

Njihova svadba privukla je puno pozornosti, a o njoj se pričalo više od tjedan dana.

Svih detalja koji su ukrali najviše pozornosti prisjetite se OVDJE.

Na zabavi poslije crkvenog vjenčanja zapjevao je i Petar Grašo, a Nicole se tada i rasplakala.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Wontorra - 9 Laura Wontorra - 3 Laura Wontorra - 2 Laura Wontorra - 1 +28 Laura Wontorra - 4 Celebrity Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 2 +25 Danica Šuput i Bloom - 1 Celebrity Šuput podijelila presladak trenutak sinčića Blooma i svoje lijepe mame: "Volim te, bako!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene